A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Moderne Kalte Küche

Modern hidegkonyha - Grundsätze der Zubereitung, Rezepte/Az elkészítés alapja, receptek

Szerző
Fordító
Lektor
Leipzig
Kiadó: VEB Fachbuchverlag
Kiadás helye: Leipzig
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 360 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyv 95, részben színes fotót és több mint 800 receptet tartalmaz.
A hideg ételek elkészítésének legfontosabb elvei.

Tartalom

(konyhaművészet)

Vilém Vrabec

Vilém Vrabec műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vilém Vrabec könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem