Fülszöveg
NEM TUDOD ELKÉPZELNI SAJT NÉLKÜL AZ ÉLETED? MEG VAGY GYŐZŐDVE ARRÓL, HOGY A NEM ÁLLATI EREDETŰ TEJTERMÉKEKKEL KÉSZÜLT PÉKSÜTEMÉNYEK NEM FINOMAK? KI NEM ÁLLHATOD ATOFU ÍZÉT? NEM DOBNAK FEL AZ UNALMAS SALÁTÁK? KIFOGÁSOK-HESS!
„KRiSTYTÜRNEIÍ KÖNYV[ mim\ N[M CSUPÁN mwmwm SZAKÁCSKÖNYV, HANEM ALAPANYAG-KALAÜZ IS, AMI SEGÍT KIFOGÁSMENTESSÉ TENNI AZ ÉTRENDET. HA BÁRKI HABOZNA,KRISTYTÜDJARÁAVÁLASZT!"
ANGÉLA LIDDON, a The New York Times sikerlistáján szereplő. Ragyogj/című könyvszerzője
Ha kezdő vegán, gyakorló vegetáriánus vagy zöldségek iránt érdeklődő mindenevő vagy, ez a könyv neked szól, mert elliessegeti majd minden aggályodat. Meglátod, elegendő proteinhez juthatsz, megtanulod szeretni a karfiolt, s anélkül élvezheted a pizzát, nachót, brownie-t és más ételeket, hogy állati eredetű hozzávalókat használnál fel hozzájuk. (A receptek még a profi vegánoknak is tartogatnak meglepetéseket!)
KRISTYTURNER, az extravagáns bloggerl25 kiváló vegán recepttel oszlatja el minden kétségedet:...
Tovább
Fülszöveg
NEM TUDOD ELKÉPZELNI SAJT NÉLKÜL AZ ÉLETED? MEG VAGY GYŐZŐDVE ARRÓL, HOGY A NEM ÁLLATI EREDETŰ TEJTERMÉKEKKEL KÉSZÜLT PÉKSÜTEMÉNYEK NEM FINOMAK? KI NEM ÁLLHATOD ATOFU ÍZÉT? NEM DOBNAK FEL AZ UNALMAS SALÁTÁK? KIFOGÁSOK-HESS!
„KRiSTYTÜRNEIÍ KÖNYV[ mim\ N[M CSUPÁN mwmwm SZAKÁCSKÖNYV, HANEM ALAPANYAG-KALAÜZ IS, AMI SEGÍT KIFOGÁSMENTESSÉ TENNI AZ ÉTRENDET. HA BÁRKI HABOZNA,KRISTYTÜDJARÁAVÁLASZT!"
ANGÉLA LIDDON, a The New York Times sikerlistáján szereplő. Ragyogj/című könyvszerzője
Ha kezdő vegán, gyakorló vegetáriánus vagy zöldségek iránt érdeklődő mindenevő vagy, ez a könyv neked szól, mert elliessegeti majd minden aggályodat. Meglátod, elegendő proteinhez juthatsz, megtanulod szeretni a karfiolt, s anélkül élvezheted a pizzát, nachót, brownie-t és más ételeket, hogy állati eredetű hozzávalókat használnál fel hozzájuk. (A receptek még a profi vegánoknak is tartogatnak meglepetéseket!)
KRISTYTURNER, az extravagáns bloggerl25 kiváló vegán recepttel oszlatja el minden kétségedet:
„A KÜLÖNLEGES HOZZÁVALÓK RENDKÍVÜL DRÁGÁK." Nem éppen, ha házi szejtánt, barbecue szószt, pikáns
ranch öntetet vagy tofu tejfölt készítesz.
„SOHA NEM TÜDNAM EELAONIA SAJTOT!" Nem fog hiányozni, hiszen itt van helyette a sajtos makaróni
tempe baconnel és pekán parmezánnal, a tofu chevre, a citrusos-fűszeres cékla makadámiás ricottával vagy a gombás melegszendvics napraforgós cheddarral.
„ÉS Ml A HELYZET A VILLÁSREGGELIVEL?" A taco csicseriborsó-rántottával, a citromos kukoricás gofri áfonyaszósszal vagy a karamellszószos almával töltött bundás kenyér kiváló vegán reggelik!
„ABARÁTAIMNEMJÖNNEKMA3DÁTVACS0RÁRA." Dehogynem, ha megízlelik a sárgarépás kesupástétomot,
a portobello capracciót és a gnocchit vodkaszószban.
„DE NEKEM KELL A FAGYI/JÉGKRÉM! Nem is kell lemondanod róla, hiszen itt van az étcsokoládés szorbet. Mangó lasssi fagylalt és a zabpelyhes-mazsolás jégkrémszendvics.
A látványos, színes képek láttán tátott szájjal olvasod majd Kirsty kreatív, könnyen elkészíthető receptjeit. Mire vársz? Irány a konyha, kételyeidet pedig hagyd magad mögött!
A szerzőről
Azönmagát„egykori keményvonalas sajtfanatikusnak" nevező KrístyTurner immár a keepinitki.nd.com vegán ételblog írója, receptfejlesztője és ételtervezője. Fotós férjével, Chrissel, azon dolgoznak, hogy mindenki számára könnyen elérhetővé tegyék az erőszakmentes, vegán táplálkozást.
Vissza