kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott papírkötés |
Oldalszám: | 258 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Mit főzzünk külföldi vendégeinknek? | 3 |
Levesek | 8 |
Levesbetétek | 29 |
Főzelékek és köretek | 34 |
Főzelékek angolosan | 34 |
Főzelékek franciásan | 35 |
Főzelékek lengyelesen | 35 |
Főzelékek rántva | 35 |
Csőbensült főzelékek | 36 |
Rántással, habarással vagy lisztszórással készült (magyar konyha szerint) főzelékek | 36 |
Köretek | |
Hideg és meleg mártások | 53 |
Hideg mártások | 54 |
Egyéb hideg mártások | 56 |
Zománc-mártások | 59 |
Meleg mártások | 60 |
Egyszerű mártások | 64 |
Saláták | 67 |
Különleges salátaízesítők, dressingek | 67 |
Nyers, főtt és összetett tészták | 68 |
Főtt saláták | 74 |
Összetett saláták | 77 |
Hideg előételek | |
Különleges összetett saláták | 84 |
Kevert saláták | 85 |
Hagymás kevert saláták | 88 |
Majonézek | 90 |
Pástétomok | 94 |
Tojás ételek | 99 |
Hideg tojás ételek | 99 |
Meleg tojás ételek | 102 |
Meleg előételek | 114 |
Tészta előételek | 114 |
Főzelékek előételek | 121 |
Ropogósok | 123 |
Rizottók | 125 |
Meleg szendvicsek | 127 |
Halételek | 128 |
Halak | 128 |
Hideg halételek | 129 |
Meleg halételek | 134 |
Egyéb hidegvérűek | 141 |
A rák | 141 |
A béka | 145 |
Húsételek | 145 |
Marhahúsból és belsőségekből készült ételek | 145 |
Borjúhúsból és belsőségekből készíthető ételek | 158 |
Sertéshús ételek | 167 |
Juhhús ételek | 181 |
Szárnyasételek | 186 |
Vadak és vadszárnyasok | 193 |
Tészták, édességek | 200 |
Főtt tészták | 200 |
Egyszerű gyúrt tészták szórással | 200 |
Egyszerű gyúrt tészták bekeveréssel | 202 |
Főtt és masszában sült tészták | 204 |
Egyszerű kelt tészták | 208 |
Morzsák | 210 |
Zsírbansült omlós tészták | 213 |
Felfújtak, pudingok | 214 |
Rétesek | 220 |
Rétestészta készítése | 220 |
Leveles-vajas tészták | 224 |
Félvajas hajtogatott tészták | 227 |
Alapmassza | 227 |
Égetett tészták (Brandteig) | 229 |
Omlós tészták | 230 |
Felvert torta masszák | 238 |
Kuglóf tészták | 242 |
Pogácsák | 245 |
Hideg krémek | 246 |