Kiadó: | Panem Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 262 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-545-345-0 |
Előszó | 3 |
Levesek | 5 |
Levesbetétek | 21 |
Mártások | 25 |
Köretek | 32 |
Saláták | 36 |
Főzelékek | 40 |
Hideg és meleg előételek | 51 |
Egytálételek | 56 |
Húsok | 66 |
Marhahús | 66 |
Borjúhús | 76 |
Sertéshús | 80 |
Ürü- vagy bárányhús | 84 |
Pástétomok, hurkák | 88 |
Szárnyasok | 91 |
Halak | 102 |
Vadak | 113 |
Szarvas- és őzhús | 113 |
Vaddisznó | 115 |
Fácán és fogoly | 116 |
Nyúl | 120 |
Főtt tészták | 125 |
Sült tészták | 139 |
Rétesek, bélesek | 139 |
Kelt tészták | 147 |
Zsírban sült tészták | 157 |
Vajas, zsíros tészták | 168 |
Finom tészták | 176 |
Mézes sütemények | 183 |
Torták | 186 |
Felfújtak, sodók | 209 |
Krémek | 213 |
Mázak | 217 |
Fagylaltok | 219 |
Befőzés | 221 |
Befőttek, dzsemek, ízek | 221 |
Savanyúságok | 234 |
Italok | 240 |
Tárgymutató | 248 |