Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 172 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 978-963-962-286-9 |
Előszó | 5 |
Levesek | 6 |
Levesbetétek | 16 |
Mártások | 19 |
Köretek | 24 |
Saláták | 27 |
Főzelékek | 29 |
Hideg és meleg előételek | 36 |
Egytálételek | 39 |
Húsok | 45 |
Marhahús | 45 |
Borjúhús | 51 |
Sertéshús | 53 |
Ürü- vagy bárányhús | 56 |
Pástétomok, hurkák | 59 |
Szárnyasok | 61 |
Halak | 68 |
Vadak | 75 |
Szarvas- és őzhús | 75 |
Vaddisznó | 76 |
Fácán és fogoly | 77 |
Nyúl | 79 |
Főtt tészták | 83 |
Sült tészták | 92 |
Rétesek, bélesek | 92 |
Kelt tészták | 97 |
Zsírban sült tészták | 103 |
Vajas, zsíros tészták | 110 |
Finom tészták | 115 |
Mézes sütemények | 119 |
Torták | 121 |
Felfújtak, sodók | 136 |
Krémek | 138 |
Mázak | 141 |
Fagylaltok | 142 |
Befőzés | 143 |
Befőttek, dzsemek, ízek | 143 |
Savanyúságok | 151 |
Italok | 155 |