1.063.223

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Minőségügyi kalauz

ISO 9000/HACCP/TQM/CE-jelölés

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Euro Info Központ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 72 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Napjainkban egyre többet hallunk a minőség fogalmáról - ez a minőség fogalom általánosan használt az emberiség megjelenése óta. Ugyanakkor konkrét megfogalmazása meglehetősen bonyolult, általános... Tovább

Előszó

Napjainkban egyre többet hallunk a minőség fogalmáról - ez a minőség fogalom általánosan használt az emberiség megjelenése óta. Ugyanakkor konkrét megfogalmazása meglehetősen bonyolult, általános értelemben valamilyen igényt, cél szerinti alkalmasságot jelent.
Az utóbbi időben - a gazdasági, politikai változás után - igen sokat hallhatunk a termékek vagy szolgáltatások minőségéről.
A termék minősége: a termék olyan tulajdonságainak összessége, amelyek alkalmassá teszik meghatározott szükségletek kielégítésére, rendeltetésüknek megfelelően (MSZ 553-83). Vissza

Tartalom

I. Bevezetés 5
II. A minőségügyi rendszerek kialakulásának történeti áttekintése 7
III. Minőségügyi rendszerek, szabványok 9
III.1. ISO 9001 .....4 áttekintése 11
III.2. ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségügyi rendszerek 21
III.3. Kapcsolat az ISO 9001:1994 és az ISO 9001:2000 között 27
III.4. HACCP - Minőségügyi Rendszerek 31
III.5. HACCP - Vendéglátásban és a közétkeztetésben 38
III.6. ISO 14001 Környezetközpontú Irányítási Rendszerek 39
III.7. Integrált irányítási rendszerek 47
III.8. TQM - Teljes körű Minőségirányítás 51
III.9. EFQM - Nemzeti Minőségügyi Díj 56
III.10. Egyéb minőségügyi rendszerek 58
III.11. CE Megfelelőségi Jelölés 60
IV. Felkészülés, bevezetés, tanúsítás gyakorlati megvalósítása 61
V. Támogatási lehetőségek 67
VI. Minőségügyi rendszerek alkalmazása kis- és közepes vállalkozások számára 70
VII. Felhasznált és ajánlott irodalom 72
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem