kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | ÉMC Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 172 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | |
A minőség szerepe a gazdasági versenyben | 2 |
A minőség fogalom értelmezése | 4 |
A minőségfelügyelet kialakuása és fejlődésének fázisai | 7 |
Az önellenőrzés | 8 |
A minőségellenőrzés elkülönülése | 9 |
A minőségszabályozás | 10 |
A minőségbiztosítás kialakulása | 12 |
Teljeskörű minőségirányítás | 13 |
Minőség és gazdaságosság | 15 |
Minőségköltségek | 15 |
Folyamatköltség-modell | 18 |
Az élelmiszerminőség és -biztonság jelentősége | 22 |
Az élelmiszerminőség komponensei | 23 |
A minőség biztosítása az élelmiszerláncban | 28 |
Az élelmiszerminőség biztosításának felelőssége | 29 |
Az élelmiszerminőség biztosítása | 34 |
Az ISO 9000 rendszerszabványok | 34 |
A minőségügy fogalomrendszere | 36 |
A minőségügyi rendszer követelményei | 46 |
A rendszerelemek csoportosítása | 97 |
Az élelmiszerelőállítás minőségbiztosításának speciális szempontja | 101 |
A HACCP, a GMP és GHP kapcsolódása | 102 |
Az ISO 9001 rendszerszabvány és a HACCP alapelvek összehangolt érvényesítése | 107 |
Az ISO 9001 minőségügyi rendszer integráló szerepe | 109 |
A minőségbiztosítási rendszerfejlesztés fázisai | 111 |
A fejlesztési munka indítása | 113 |
A rendszerfejlesztés előkészítése | 113 |
Minőségügyi képzés | 116 |
Helyzetfelmérés | 117 |
Rendszertervezés | 119 |
A rendszer hatásköre | 121 |
A minőségpolitika kialakítása | 122 |
A minőségügy szervezete | 123 |
A minőségért viselt felelősség megosztása | 124 |
A rendszerdokumentáció kidolgozása | 125 |
A dokumentációs rendszer felépítése | 126 |
Dokumentáció készítés és kiadás | 130 |
A bizonylatok rendszere | 133 |
A rendszer bevezetése, működtetése | 134 |
A rendszer felülvizsgálata | 136 |
Belső audit | 139 |
A minőségügyi rendszer tanúsítása | 143 |
A tanúsító audit menete | 144 |
A tanúsítvány kibocsátása | 148 |
Integrált irányítási rendszerek | 151 |
Az integrált irányítási rendszer modellje | 152 |
Az integrált irányítási rendszer logikája | 155 |
Melléklet | 158 |
Magyar Élelmiszerkönyv 1-2/19/1993. | |
A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszerének alkalmazása | |
Irodalomjegyzék |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.