Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Kaposvár |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 359 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-684-295-7 |
Előszó | 5 |
Klasszikus sütemények | 7 |
Sütemények kevert tésztával | 8 |
Sütemények omlós tésztával | 40 |
Sütemények túrós-olajos tésztával | 53 |
Sütemények piskótatésztával | 57 |
Sütemények fagyasztott leveles tésztával | 64 |
Sütemények kelt tésztával | 65 |
Gyümölcsös sütemények | 79 |
Gyümölcsös sütemények kevert tészával | 81 |
Gyümölcsös sütemények omlós tésztával | 99 |
Gyümölcsös sütemények túrós-olajos tésztával | 132 |
Gyümölcsös sütemények leveles tésztával | 134 |
Gyümölcsös sütemények piskótával | 138 |
Gyümölcsös sütemények kelt tésztával | 149 |
Torták | 155 |
Torták omlós tésztával | 156 |
Torták leveles tésztával | 164 |
Piskótatekercsek, piskótatorták | 170 |
Torták habcsóktésztával | 212 |
Torták kevert tésztával | 216 |
Torták égetett tésztával | 228 |
Hűtött és fagyasztott torták | 232 |
Aprósütemények és kekszek | 242 |
Omlós aprósütemények | 244 |
Aprósütemények kevert tésztával | 277 |
Aprósütemények leveles tésztával | 291 |
Fűszeres aprósütemények | 301 |
Habcsókok és hasonlók | 303 |
Aprósütemények piskótával | 321 |
Tippek a sütéshez A-tól Z-ig | 327 |
A sütőforma vagy a tepsi előkészítése | 328 |
A tészta kinyújtása | 328 |
A sütőforma és a tepsi kibélelése tésztával | 328 |
A leveles tészta darabolása | 329 |
Morzsa készítése | 329 |
A tészták és krémek formázása | 329 |
A sütés | 330 |
Töltelék nélküli sütés vagy vaksütés | 330 |
Zsiradékban sütés | 331 |
Sütéspróba, tűzpróba | 331 |
Sütési hőmérséklet | 332 |
Az utolsó simítások | 332 |
A piskótaalaptól a réteges tortáig | 332 |
Körös-körül szép | 333 |
Művészi díszítés | 336 |
Felszeletelés és tárolás | 337 |
A sütemények és torták szeletelése | 337 |
A sütemények tárolása | 338 |
Fagyasztás | 340 |
Segédeszközök a sütéshez | 340 |
Sütési hibák, segítség, tippek | 345 |