1.062.586

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Milch, Joghurt, Käse, Rahm

Abwechslungsreich kochen mit Milchprodukten

Szerző
München
Kiadó: Midena Verlag
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 3-310-00424-4
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


mm Nicht nur ein kulinarisches Erlebnis ... Milch und Milchprodukte gehören in der warmen und kalten Küche zu den wichtigsten und vielseitigsten Zutaten. Zum Beispiel sind sie wunderbare Geschmacks- und Aromaträger. So manch einfaches Rezept erhält damit erst seine raffinierte Note. Aber auch sonst haben Milch und Milchprodukte einiges zu bieten: sie sind wertvolle Nahrungsmittel, die mit hochwertigem Eiweiß, Vitaminen und Mineralstoffen den Körper fit halten. Eines ist sicher - von ihren vielfältigen Verwendungsmöglichkeiten in der Küche haben Sie bislang nichts geahnt!

Tartalom


Vissza

Beatrice Aepli

Beatrice Aepli műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Beatrice Aepli könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Milch, Joghurt, Käse, Rahm Milch, Joghurt, Käse, Rahm Milch, Joghurt, Käse, Rahm
Állapot:
2.760 Ft
1.380 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba