kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Park Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 220 oldal |
Sorozatcím: | GoldStar |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-530-134-0 |
Megjegyzés: | Színes fotókat és fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz. |
Előszó | 6 |
Főzési idők és módok | 6 |
Bimbók és levelek | 8 |
Hajtások és gumók | 11 |
Konyhakerti növények | 14 |
Hüvelyek és szemek | 17 |
Gyökerek és gumós termékek | 20 |
Gyümölcsök | 23 |
Szárított gyümölcsök | 26 |
Diófélék, magok | 27 |
Hüvelyesek | 28 |
Gombák és tengeri algák | 29 |
Gabonafélék | 30 |
Főtt tészták | 31 |
Lapos halak | 32 |
Testes halak | 34 |
Kagyló és rákfélék | 37 |
Marhahús | 38 |
Sertéshús | 40 |
Birkahús | 42 |
Szárnyas és vadhúsok | 44 |
Belsőségek | 46 |
Borjúhús | 48 |
Receptek | 50 |
Használati útmutató a receptekhez | 50 |
Levesek és előételek | 51 |
Főételek | 71 |
Halak és tengeri kagylók | 71 |
Hús- szárnyas- és vadételek | 84 |
Zöldséges ételek | 99 |
Zöldséges kísérőételek | 115 |
Desszertek | 131 |
Mártások és befőttek | 147 |
Kelt tészták, kekszek és apró sütemények | 159 |
Ismerkedés a mikrohullámú sütővel | 168 |
Receptek átalakítása a mikrohullámú sütőhöz | 168 |
Főzés egy személyre | 170 |
A menü megtervezése | 171 |
Néhány hasznos tanács a mikrohullámú sütő használatához | 172 |
A mikrohullámú sütő kiválasztása | 176 |
A mikrohullámú sütő működési elve | 181 |
A mikrohullámú sütő tisztítása és karbantartása | 184 |
A mikrohullámú sütőhöz használható felszerelések és edények | 186 |
A főzést befolyásoló tényezők | 193 |
A mikrohullámú főzés technikája | 196 |
A mikrohullámú sütő és a hűtőláda | 204 |
Gyümölcsök és zöldségek előfőzése lefagyasztáshoz | 210 |
Tanácsok és ötletek | 212 |
Kislexikon | 215 |
Tárgymutató | 217 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.