kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 159 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-8280-21-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 4 |
Kis mikrohullámú tanácsadó | 6 |
Előételek és fortéllyal készült apró falatok | 18 |
Baromfimájkrém | 22 |
Borjúhús tonhalmártással | 32 |
Csirkeragu | 20 |
Éticsiga sáfrányos mártásban | 21 |
Genfi sajtfondue | 33 |
Görög paradicsom | 24 |
Marinírozott gomba | 22 |
Nyúlpástétom | 28 |
Portói boros szilva szalonnaköntösben | 30 |
Tessini sajtfondue | 29 |
Töltött szőlőlevél | 26 |
Zöldborsós sonkás ragu leveles tésztában | 20 |
Finom, ízletes levesek és tarka egytálételek | 34 |
Badeni csigaleves | 36 |
Cukkinikrémleves | 37 |
Finom fűszeres leves | 38 |
Frankfurti borsóleves | 40 |
Gyors egytálétel babból | 45 |
Hideg barackleves | 37 |
Hideg meggyleves | 40 |
Húsos kukoricás tál | 44 |
Kukoricakrémleves füstölt lazaccal | 38 |
Paprikás tál kolbásszal | 42 |
Pulykarizottó | 46 |
Tarka káposztástál | 48 |
Zöldséges egytálétel bárányhúsból | 44 |
Hal, finoman és ízletesen | 50 |
Foltos tőkehal boros gombamártásban | 56 |
Halkotlett zöldségágyban | 54 |
Lepényhalfilé céklamártással | 52 |
Spanyol halastál | 58 |
Töltött pisztráng | 53 |
Különleges húsételek | 60 |
Báránygerinc kelkáposztaköntösben | 79 |
Bárányhús zöldségfőzetben | 62 |
Csirkecomb párolt répával | 76 |
Esterházy vesepecsenye | 78 |
Fényezett, pácolt sertéskaraj | 74 |
Húsgombócok | 66 |
Kakascomb | 70 |
Kelkáposztatekercs paradicsommal | 64 |
Olasz vagdalt hús | 72 |
Sertéssült | 66 |
Sertésszelet olasz módra | 63 |
Sertésszelet tejszínes csirkegombamártással | 70 |
Skót párolt hús | 72 |
Töltött pulykaszelet | 68 |
Színekben pompázó zöldségek | 80 |
Cukkini-paradicsomtál | 82 |
Finom borsópüré újhagymával | 90 |
Finom kelkáposzta | 88 |
Fűszeres sampinyongomba | 93 |
Fűszeres szalonnás zöldbab | 82 |
Gyümölcsös vöröskáposzta | 84 |
Karalábé fűszeres tejszínnel | 94 |
Karfiol sajtmártással | 92 |
Kelbimbó brüsszeli módra | 93 |
Sajtos csemegekukorica | 84 |
Savanyú káposzta almával | 86 |
Sárgarépa mogyorós vajjal | 88 |
Tarka káposztástál | 94 |
Zöldbab olasz módra | 85 |
Zöldborsó újhagymával | 86 |
Klasszikus körítések - Burgonya, rizs és fűszeres felfújtak | 96 |
Burgonya-cukkinifelfújt | 107 |
Cukkini-paradicsomfelfújt | 106 |
Fokhagymás petrezselymes burgonya | 98 |
Hagymás burgonya | 100 |
Metélfelfújt | 106 |
Mexikói rizs | 102 |
Paradicsom berni módra | 98 |
Rizs csiperkegombával | 104 |
Sajtos rizs | 104 |
Zöldséges rizs | 102 |
Finom, gyors mártások és aranysárga tojásételek | 108 |
Csokoládésodó | 116 |
Cukkinikrémmártás | 111 |
Ementáli sajtmártás | 110 |
Fehér csokoládésodó | 114 |
Földiszeder-narancsmártás | 111 |
Fűszeres szilvamártás | 112 |
Meggysodó | 114 |
Paradicsommártás | 110 |
Paradicsom-tojástál | 118 |
Pikáns fűszerkrémmártás | 116 |
Rántotta savoyai módra | 120 |
Rántotta újhagymával | 120 |
Tejszínes vaníliasodó | 114 |
Tojás csészében | 118 |
Tojásszem | 116 |
Tonhalmártás | 112 |
Forró italok és zamatos dzsemek | 122 |
Almapuncs | 130 |
Almazselé | 137 |
Amszterdami kávé | 128 |
Cafe Capriccio | 124 |
Csokoládé | 130 |
Farizeus | 128 |
Fügedzsem | 131 |
Fűszeres grog | 125 |
Ír kávé | 125 |
Kajszibarackdzsem | 132 |
Kajszibarack-grapefruitdzsem | 136 |
Mangódzsem | 131 |
Málnadzsem | 134 |
Meggydzsem | 136 |
Mexikói csokoládé | 128 |
Narancsdzsem | 134 |
Narancspuncs | 124 |
Portói borpuncs | 125 |
Puncs autósoknak | 124 |
Ribizlidzsem | 132 |
Szőlő-kividzsem | 137 |
Teapuncs | 126 |
Vörösborpuncs | 126 |
Whisky-puncs | 126 |
Habkönnyű desszertek | 138 |
Citromhabkrém | 144 |
Csokoládé-mandulapuding | 147 |
Finom vaníliakrém | 148 |
Forró szilvakompót | 142 |
Gőzmetélt | 142 |
Kajszibarack-borzselé | 140 |
Könnyű csokoládéhab | 148 |
Mirabellakompót | 140 |
Tejbedara | 147 |
Tejberizs | 146 |
Túrófelfújt meggyel | 151 |
Túrópuding | 150 |
Vaníliás rizskoszorú kajszibarackkal | 144 |
Zsemlepuding | 150 |