kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pesti Szalon Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 61 oldal |
Sorozatcím: | A Pesti Szalon zsebszakácskönyve |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-7994-23-8 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Levesek | |
Tavaszi zöldségleves | 8 |
Karfiolleves szalonnadarabkákkal | 9 |
Szárnyaskrémleves | 10 |
Osztrigás articsókakrém-leves | 11 |
Vegyeszöldség-krémleves | 12 |
Hagymaleves | 13 |
Hideg és meleg előételek | |
Padlizsán kaviár módra | 14 |
Tavaszi zöldségkenyér | 15 |
Halas húskenyér | 16 |
Borjúmiriggyel sült májpástétom | 17 |
Cserépben sült májpástétom | 18 |
Forró "Crottin de Chavignol" almával | 19 |
Tejszínes lepény füstölt lazaccal | 20 |
Sajtos lepénykék | 21 |
Szárnyasmájpástétom | 22 |
Fűszeres csiga | 23 |
Tojások | |
Tükörtojás | 24 |
Bevert tojás avokádóval | 25 |
Habart tojás tengeri rákkal | 26 |
Tejszínes fürjtojás csészében | 27 |
Fokhagymás flan | 28 |
Tojással töltött briós | 29 |
Halak, kagylók, rákok | |
Tengeri süllő sóskafészekben | 30 |
Narancsos aranykeszegszeletek | 31 |
Menyhal tejszínes szószban | 32 |
Tőkehalhab piros vajszószban | 33 |
Csőben sült burgonya füstölt hallal | 34 |
Szent Péter lepényhal fokhagymával | 35 |
Szívkagyló olasz módra | 36 |
Saint-Jacque kagylók endíviával | 37 |
Meleg osztriga vermutos vajszószban | 38 |
Kékkagyló tojásos mártásban | 39 |
Languszta fűszeres vajjal | 40 |
Languszta cukorborsóval | 41 |
Szárnyasok | |
Fürj aszalt szilvával | 42 |
Őszibarackos kacsa | 43 |
Pulykasült lecsós körettel | 44 |
Gyöngytyúk szárított fügével | 45 |
Csirke tejszínes gombával | 46 |
Becsinált nyúl mustáros mártásban | 47 |
Húsok | |
Sóban sült marhahátszín | 48 |
Becsinált báránylapocka curryvel | 49 |
Borjúpiccata tejszínes gombával | 50 |
Borjúláb sültpaprika-körettel | 51 |
Mustáros andouillette | 52 |
Szűzpecsenye párolt fodroskellel | 53 |
Zöldségek | |
Csőben sült zeller | 54 |
Karfiol lengyel módra | 55 |
Párolt póréhagyma | 56 |
Sült saláta | 57 |
Vajas rizs | 58 |
Alapreceptek | |
Besamelmártás | 59 |
Hollandi mártás | 59 |
Curryszósz | 60 |
Paradicsompüré | 61 |
Bársonyos paradicsomszósz | 61 |