kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 48 oldal |
Sorozatcím: | B & W szakácsfüzetek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-9260-45-2 |
Előételek | |
Sajtos pirítós | 3 |
Részeges camembert | 3 |
Pirítós szalonnával és ananásszal | 4 |
Farmerkenyér | 4 |
Töltött paradicsom | 4 |
Rákspecialitás | 5 |
Zöldséges tojás | 5 |
Benedict-tojás | 6 |
Francia omlett | 6 |
Apró rák előétel | 7 |
Levesek | |
Tejszínes paradicsomleves | 7 |
Sárgarépaleves | 7 |
Zöldségleves húsgombóccal | 8 |
Sonkás-sajtos zöldségleves | 8 |
Paradicsomos zöldbableves | 8 |
Francia hagymaleves | 9 |
Mexikói csirkeleves | 9 |
Currys erőleves | 10 |
Hideg meggyleves | 10 |
Cukkinikrémleves | 10 |
Karfiolleves | 11 |
Mártások | |
Fehér alapmártás és változatai | 12 |
Barna alapmártás | 12 |
Hollandi mártás | 13 |
Cumberland-mártás | 13 |
Barbecu-(grill) mártás | 13 |
Citrommártás | 14 |
Narancsmártás | 14 |
Olasz paradicsommártás | 14 |
Tormamártás | 15 |
Húsok, húsételek | |
Marhahús | 16 |
Egytálétel marhahúsból | 16 |
Fűszeres, egybesült hátszín | 16 |
Gombás bélszín | 17 |
Burgundi felsál | 17 |
Olasz húsgombóc | 18 |
Marhaszelet Esterházy módra | 18 |
Marhahús barnamártással | 19 |
Sertéshús | |
Pikáns kolbászos ragu | 19 |
Káposztás sertéshús | 20 |
Sertésszeletek mustárral | 20 |
Sertésszeletek narancsmártásban | 20 |
Sertéssült gombával | 21 |
Tavaszi tál | 21 |
Sertésfilé bormártásban | 22 |
Sertésszelet mártásban | 22 |
Sertéssült almával | 23 |
Borjúhús | |
Borjúragu | 23 |
Citromos borjúszelet | 23 |
Svájci borjúszelet | 24 |
Borjúszelet bécsi módra | 24 |
Kapros hús | 25 |
Töltött borjúszelet Gourmand módra | 25 |
Szárnyasok | |
Csirke tárkonyos mártással | 26 |
Svájci csirke | 26 |
Fehérboros csirke | 27 |
Csirke panírral | 27 |
Pulykacomb rizzsel | 27 |
Darabolt pulykamell kínai módra | 28 |
Brokkolival töltött pulykaszeletek | 28 |
Pikáns kacsa | 29 |
Kacsamell narancsmártásban | 29 |
Halételek | |
Hal fehérboros mártásban | 30 |
Zöldséges hal | 30 |
Pisztráng vajban | 31 |
Hal ínyenc módra | 31 |
Tonhalfilé kapormártással | 31 |
Rakott halfilé | 32 |
Paradicsomos hal | 32 |
Köretek, zöldségfélék | |
Csőben sült burgonya | 33 |
Tejfölös burgonya | 33 |
Currys rizs gombával | 34 |
Zöldséges felfújt | 34 |
Zöldségtál fűszeres vajjal | 34 |
Vegetáriánus egytál | 35 |
Töltött paradicsom | 35 |
Kelbimbó szerecsen módra | 36 |
Vajas karfiol | 36 |
Borsó Holstein módra | 36 |
Sajtos zeller | 37 |
Rizs póréval és sárgarépával | 37 |
Gombás rizottó | 37 |
Spárga sajtmártással | 38 |
Rizs mazsolával, dióval és finomra vágott sonkával | 38 |
Paradicsomos zellerfőzelék | 39 |
Sütemények, édességek, italok | |
Csokoládés kocka | 40 |
Diótorta | 40 |
Őszibarackos túrótorta | 41 |
Gyümölcstorta | 41 |
Eperkrém | 42 |
Sárgabarackkrém | 42 |
Darapuding eperrel | 42 |
Körte csokoládémártással | 43 |
Mandulával töltött alma | 43 |
Rumos banán | 43 |
Csokoládéöntet | 44 |
Flambírozott banán | 44 |
Karamellbombon | 44 |
Bodzaszörp | 45 |
Grog | 45 |
Teapuncs | 45 |