1.063.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mikrohullámon készíthető ételek


Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 136 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A gyorsaság nem boszorkányság! A modern mikrohullámú készülék lehetővé teszi, hogy a legrövidebb idő alatt az asztalra varázsoljuk a legízletesebb ételeket. Ez a könyv gondoskodik arról, hogy ne fogyjunk ki az ötletből, mindenben segítségünkre siet, legyen szó étvágygerjesztő előételekről vagy desszertekről. Ráadásul részletesen bemutatjuk az ételek elkészítésének kíméletes és energiatakarékos módját. ízletes és vitaminokban gazdag ételek az asztalon - nem boszorkányság!

Tartalom

Előszó......................................................................................7
Bevezetés ................................................................................9
A mikrohullám titka..........................................................9
így dolgozik a mikrohullámú készülék ............................10
Biztonsági előírások
és a mikrohullámú készülék beállítása..........................13
Mikrohullámú készülékek,
teljesítményük, alkalmazási lehetőségek......................13
A megfelelő edény ............................................................16
Hogyan dolgozzunk a mikrohullámú sütővel? ......................19
Felengedés ........................................................................19
Melegítés és forrósítás ......................................................20
Szárítás..............................................................................22
Párolás ..............................................................................23
A kombinált párolás..........................................................24
Mire ügyeljünk a mikrohullámú
készülék használatakor?................................................26
Mikrohullám a gyakorlatban ..................................................31
A zöldségek ......................................................................31
A gyümölcsök....................................................................34
Húsok, szárnyasok ............................................................34
A tojás................................................................................35
Halak és a tenger gyümölcsei............................................36
Élelmiszerek......................................................................37
Rizs és tésztafélék..............................................................36
Speciális főzési eljárások..................................................37
Néhány szó a receptekről..................................................^ 1
Levesek és egytálételek ..........................................................43
Zöldségek................................................................................59
Húsételek ........................................
Halak és héjasok......................................................................85
Mártások..................................................................................93
Tojásételek és felfújtak............................................................99
Pikáns falatok és szendvicsek ................................................115
Édességek és desszertek..........................................................123
Receptjegyzék ........................................................................135
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Mikrohullámon készíthető ételek
Állapot:
840 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba