Kiadó: | Felsőoktatási Jegyzetellátó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 70 oldal |
Sorozatcím: | A Mérnöki Továbbképző Intézet előadássorozatából |
Kötetszám: | 3129 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 3 |
Általános rész | 5 |
Mikroorganizmus | 9 |
Táptalajok | 9 |
Oltás és lépései | 15 |
Sterilizálás | 16 |
Fermentáció és fermentációt befolyásoló tényezők | 28 |
A fermentácció készülékei és mérőműszerek | 40 |
Fermentlevek feldolgozása | 50 |
Irodalom | 67 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.