kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 468 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-221-629-6 |
Megjegyzés: | Lukács István, az egyik szerző által dedikált példány. Színes ételfotókkal és ábrákkal illusztrálva. |
Előszó | 9 |
Bevezető | 11 |
Receptek szövegben, képekben | 21 |
Levesek, levesbetétek | 23 |
Mártások | 61 |
Előételek. Könnyű vacsoraételek | 81 |
Tojásból készíthető ételek | 131 |
Halakból és egyéb hideg vérűekből készíthető ételek | 145 |
Marhahúsból készíthető ételek | 167 |
Borjúhúsból készíthető ételek | 195 |
Sertéshúsból készíthető ételek | 217 |
Bárány-, birka- és ürühúsból készíthető ételek | 243 |
Házinyúlhúsból készíthető ételek | 253 |
Szárnyashúsból készíthető ételek | 261 |
Vad- és vadszárnyashúsból készíthető ételek | 285 |
Főzelékek. Köretek | 297 |
Saláták | 327 |
Tészták | 339 |
Egytálételek | 363 |
Az 1984. évi szakácsolimpia díjnyertes receptjei | 375 |
Hozzávalók palettája szövegben, képekben | 381 |
Élelmiszer ABC. Az élelmiszerek fajta szerinti, azon belül friss, gyorsfagyasztott, konzerv és szárított változata | 383 |
Gasztronómiai ismeretek | 439 |
Irodalom | 447 |
Tárgymutató | 449 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.