Kiadó: | Korona Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 235 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 19 cm |
ISBN: | 963-9589-76-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó | 6 |
Bevezetés a pálinka világába | 10 |
A pálinka világa | 14 |
A Kárpát-medence ízei | 26 |
Ami az üstbe kerül | 36 |
A cefre | 37 |
A törköly | 39 |
A lepárlás művészete | 42 |
A lepárlás | 45 |
A titok | 49 |
A pihentetés és az érlelés | 51 |
Bérfőzés | 55 |
A pálinka, az ital | 62 |
A pálinka fogyasztása | 63 |
A pálinka minősítése | 68 |
Párlatversenyek | 72 |
A pálinkafőzdék | 78 |
Főzdékről röviden | 206 |
Útban a világhír felé | 210 |
A pálinka háttere | 218 |
Szervezetek | 218 |
Elismerések | 219 |
Magyar élelmiszerkönyv | 220 |
Legfontosabb jogszabályok | 222 |
Eredetvédett pálinkák | 223 |
Pálinkaszótár | 228 |
Irodalomjegyzék | 230 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.