1.059.866

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Menü 2001/1-4.

Konyhaművészeti és gasztronómiai magazin

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: ALLPRINT Kanadai-Magyar Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím: Menü
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. Színes fotókkal. A receptek angol nyelven is megtalálhatók a folyóiratban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1. szám
Bevezető....................................3
Tartalom............................................4
Világablak.......................................6
Hotel Astoria, Empire étterem.............................8
Danubius Hotel Gellért - Duna étterem. ....................10
Kisrabló étterem .......................................12
A Zwack-ház borai (V.) - Gál Tibor.......................16
Giselle belga étterem-söröző...........................18
Kalandozások: Székesfehérvár. ......................21
Isolabella étterem & pizzéria..............................22
Bástya vendéglő.......................................24
Kiskulacs vendéglő .....................................26
Történelmi borvidékeink: Villány...........................28
Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata...................36
Hunguest Hotel Palota Lillafüred*** - Hunyadi étterem..........44
Réka jurtája étterem-kávézó ..............................46
Kacsa vendéglő........................................48
Koktél: Lajsz András rovata ...........................50
Mercure Budapest Buda Szálloda - Budavár étterem............52
Camelot lovagkori étterem....................54
Rolling Rock Café - Budapest.............................56
Miért nevezik borsnak a paprikát?........................58
Receptek angol nyelven.....................62
Éttermi kalauz.........................64

2. szám
Bevezető........................3
Tartalom...................................4
Világablak.................................6
Eseménynaptár ............. ..........7
Aboriginal ausztrál étterem.....................8
Hyatt Regency Budapest - Focaccia mediterrán étterem..........10
Ambassador étterem . ........ .......14
Kalandozások: Balaton .........................16
Halászkert étterem...................18
Vitorlás Vigadó.................... .. ........20
Szent Orbán borház .................22
Egy újra felfedezett gabona: a tönkölybúza .........24
Danubius Thermal Hotel Aqua, Aurea étterem......26
Danubius Thermal Hotel Hévíz, Tavirózsa étterem............28
Ételek, menük, terítékek az idő sodrában...........30
Hunguest Hotel Panoráma, Márvány étterem.........32
Bujdosó pince és étterem.......................34
Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata..........36
Golden Bridge Steak House & Café Móló........42
Borcsa étterem..............................44
Történelmi borvidékeink: Balaton ...............46
A fűszerek története: Őfelsége a bors (1. rész). ..53
Hévíz Aranylúd étterem. ......................54
Koktél: Lajsz András rovata......................56
Club Aliga étterem....................58
Amstel Port Aranyhíd étterem...................60
Receptek angol nyelven......................62
Éttermi kalauz.............................65

3. szám
Bevezető....................................3
Tartalom........................................4
Világablak ......................................6
Hotel Platánus - Tokai étterem.........8
Márványmenyasszony étterem..................................... 10
Eseménynaptár ......................................... 12
Hotel Szépalma - Favory étterem................................. 14
Kalandozások: Győr............... 17
Klastrom étterem.............................18
Tio Pepe.......................................20
Szalai vendéglő...................................22
Hotel Rába étterem.....................................24
Mediterrán étterem .......................................26
Hasznos járművek: Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI.......28
Apicius étterem............................... 30
A Zwack-ház borai (VI.) - A Malatinszky Kúria Szőlőbirtok.......32
Szelíd vadak: bemutatjuk a MAVAD-Vecsés Kft.-t..............34
Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata...................36
Hotel Astoria - Empire étterem............................42
Kisrablópub ..................................... 44
Történelmi borvidékeink: Az Ászár-Neszmélyi és az Etyek-Budai borvidék ........... 46
Pezseg a borváros.......................... 51
Belcanto étterem....................................52
Café Leonardo.......................54
Koktél: Lajsz András rovata..........56
A fűszerek története: Őfelsége a bors (2. rész)..................................58
Café Rolling Rock - Budapest...................................60
Receptek angol nyelven...........................................62
Éttermi kalauz ..................................... 64

4. szám
Bevezető.............................................3
Tartalom..............................................4
Világablak............................................. 6
Víg Kalmár vendéglő .....................................8
Admirál étterem ....................................... 10
Eseménynaptár...............................12
Kisrabló pub..........................................14
Le Jardin de Paris.......................................16
Újra nyit a Krisztina.....................................19
Liberté kávéház......................................20
Hunguest Hotel Erkel - Nosztalgia étterem...................22
Karácsony a Gellértben..................................25
Pilvax étterem..................................... 26
Hasznos Járművek: Citroen Jumper..........................28
Café Leonardo.........................................30
Fekete Holló étterem ................................... 32
Stílus: Klasszikusok új köntösben.......................34
Történelmi borvidékeink: A tokaj-hegyaljai borvidék.......40
Koktél: Lajsz András rovata...............................48
A fűszerek története: Édesszájúak fűszerei...................52
Receptek angol nyelven .................................54
Éttermi kalauz.........................................56
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.