1.062.799

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Menü 1999/1.

Konyhaművészeti és gasztronómiai magazin - 1999/1. szám/Sok-sok ünnepi recept/Yuletide Delights/Recipes by famous Chefs

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: ALPRINT Kanadai-Magyar Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 65 oldal
Sorozatcím: Menü
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Angol nyelvű előszóval, tartalomjegyzékkel, receptekkel. Megjelenik negyedévente. További kapcsolódó személyek a magazinban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

"A vad tavasz zuhanyát érzed-e, érzed-e zúdulni kedves?
Gyere ki a szőllőbe - virágos fákkal habzik a hegy
Gyík surran a szurdékban, amerre az ember megy
a rög szinte él a nap szinte nedves."... Tovább

Előszó

"A vad tavasz zuhanyát érzed-e, érzed-e zúdulni kedves?
Gyere ki a szőllőbe - virágos fákkal habzik a hegy
Gyík surran a szurdékban, amerre az ember megy
a rög szinte él a nap szinte nedves."
Babits Mihály
Mindannyian vágytuk már a különösen zord tél után a tavasz színeit, ízeit, illatát. A természet megújulása az emberek lelki, szellemi megújulását, újraébredését diktálja. Ünnepeink, vallási hagyományaink gyönyörű keretbe foglalják ezt az ősi szükségletet. Vissza

Tartalom

Bevezető 3
Tartalom 4
Világablak 6
Hotel Mercure Korona, Budapest 8
Kempinski Hotel Corvinus, Budapest 10
Hotel Royal, Szeged 12
Kenyéreceptek 14
Kaltenberg söröző-étterem, Budapest 18
Öreghalász étterem, Budapest 20
Pészach - A zsidó húsvét 22
Admirál étterem, Budapest 24
Bölénytanya étterem, Székesfehérvár 26
Négy étterem egy kézben 28
Történelmi borvidékeink: Villány 29
Borkatakomba étterem, Budapest 32
Inter-Continental Budapest 34
Stílus: Korpádi Péter és Patyi Árpád rovata 36
Bemutatjuk a Hyatt Regency főszakácsát 42
Kalandozások: Szentendre 43
Vidám Szerzetesek kisvendéglő, Szentendre 46
Hotel Twins, Leányfalu 48
Rab Ráby étterem, Szentendre 50
Koktél: Lajsz András rovata 52
Kacsa étterem, Budapest 54
Nautilus étterem, Budapest 56
Receptek angol nyelven 59
Éttermi kalauz 62
Húsvéti asztal régen és ma 64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem