Előszó
Ünnepeink... Család, barátok, szeretet, meghitt pillanatok. Terített asztal... A világon mindenütt az ünnep fogalma szorosan kapcsolódik az étkezési szokásokhoz.
Ilyenkor a háziasszonyok és a...
Tovább
Előszó
Ünnepeink... Család, barátok, szeretet, meghitt pillanatok. Terített asztal... A világon mindenütt az ünnep fogalma szorosan kapcsolódik az étkezési szokásokhoz.
Ilyenkor a háziasszonyok és a főzni szerető férfiak tudásuk legjavát nyújtják és igyekeznek valami különleges ételt készíteni szeretteiknek, vendégeiknek.
A szakácskönyvek kusza dzsungelében az ünnepi készülődés vihara közepette szinte elveszik az ember.
A MENÜ konyhaművészeti és gasztronómiai magazin olyan ételsorokat ajánl olvasói figyelmébe, melyeket neves éttermek séfjei állítottak össze az étlapjukon szereplő ínyességekből. Magazinunk olvasói így bepillanthatnak a mesterek konyhájába, titkaikat elleshetik és elkészíthetik a különleges étkeket.
Biztosak vagyunk abban, hogy a finomságok bemutatása sok gourmand-t késztet majd arra, hogy személyesen is megismerkedjen az éttermek hangulatával és ételválasztékával.
Magazinunk évente négyszer magyar és angol nyelven jelenik meg. Tavasszal a húsvéthoz társítható ételsorokat, nyáron a grillfinomságokat és - a hazánkba látogató külföldiek miatt - a speciális magyar ételeket mutatja be, ősszel a nemzetközi konyha van terítéken, télen menüsorai a karácsonyhoz és a szilveszterhez kapcsolódnak.
Bízunk abban, hogy magazinunk hozzájárul ahhoz, hogy ünnepeink valóban bensőségesek, emelkedett hangulatúak legyenek.
Békés, boldog Karácsonyt és sikeres, gazdag új évet kíván Önnek a kiadó és a szerkesztőség minden munkatársa.
Vissza