A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
Tálaljuk föl egyszer a húslevesből gőzölgő sárgarépát, gyökeret, zellert, karfiolt, karalábét, kelkáposztát, a megfőtt paprikát, paradicsomot, s ízlés szerint sózzuk. Tegyünk rá csipetnyi mustárt - s fejedelmi érzést ad az ebéd. Pedig csak meleg zöldséget ettünk. Persze, a melegen készített zöldséghez nem kell mindig húsleves. Párolva, főzve - jól elkeverve - önmagukban is elkészíthetjük e vitamin gazdag zöldségféléket. Csaknem valamennyi zöldség önállóan is elkészíthető. Behabarva a bab vagy salátának - finom hagymával -, bundázva, töltve, roston, rétegesen készíthető a padlizsán, a tök, a paradicsom, a patisszon és még sok más, ami különösen fölkelti étvágyunkat, ha leöntjük különféle mártásokkal, hagyjuk sülni, sajtot - kombinálva tejföllel -, apró húsdarabokat, kemény tojást reszelünk rá. Adhatjuk kísérőnek, tálalhatjuk önállóan. Receptjeink a természet friss ízeit próbálják átadni a gyorsan, korszerűen táplálkozóknak. Az alapanyagok többsége egész évben kapható, nem föltétlenül...
Tovább
Fülszöveg
Tálaljuk föl egyszer a húslevesből gőzölgő sárgarépát, gyökeret, zellert, karfiolt, karalábét, kelkáposztát, a megfőtt paprikát, paradicsomot, s ízlés szerint sózzuk. Tegyünk rá csipetnyi mustárt - s fejedelmi érzést ad az ebéd. Pedig csak meleg zöldséget ettünk. Persze, a melegen készített zöldséghez nem kell mindig húsleves. Párolva, főzve - jól elkeverve - önmagukban is elkészíthetjük e vitamin gazdag zöldségféléket. Csaknem valamennyi zöldség önállóan is elkészíthető. Behabarva a bab vagy salátának - finom hagymával -, bundázva, töltve, roston, rétegesen készíthető a padlizsán, a tök, a paradicsom, a patisszon és még sok más, ami különösen fölkelti étvágyunkat, ha leöntjük különféle mártásokkal, hagyjuk sülni, sajtot - kombinálva tejföllel -, apró húsdarabokat, kemény tojást reszelünk rá. Adhatjuk kísérőnek, tálalhatjuk önállóan. Receptjeink a természet friss ízeit próbálják átadni a gyorsan, korszerűen táplálkozóknak. Az alapanyagok többsége egész évben kapható, nem föltétlenül a primőr árakkal kell mindig gazdálkodnunk. Ötleteket adunk abban a reményben, hogy a jó ízek újabb ötletekkel gazdagítják a szakácskodókat.
Vissza
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.