1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Meleg zöldség ételek

Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím: Receptéka
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tálaljuk föl egyszer a húslevesből gőzölgő sárgarépát, gyökeret, zellert, karfiolt, karalábét, kelkáposztát, a megfőtt paprikát, paradicsomot, s ízlés szerint sózzuk. Tegyünk rá csipetnyi mustárt - s fejedelmi érzést ad az ebéd. Pedig csak meleg zöldséget ettünk. Persze, a melegen készített zöldséghez nem kell mindig húsleves. Párolva, főzve - jól elkeverve - önmagukban is elkészíthetjük e vitamin gazdag zöldségféléket. Csaknem valamennyi zöldség önállóan is elkészíthető. Behabarva a bab vagy salátának - finom hagymával -, bundázva, töltve, roston, rétegesen készíthető a padlizsán, a tök, a paradicsom, a patisszon és még sok más, ami különösen fölkelti étvágyunkat, ha leöntjük különféle mártásokkal, hagyjuk sülni, sajtot - kombinálva tejföllel -, apró húsdarabokat, kemény tojást reszelünk rá. Adhatjuk kísérőnek, tálalhatjuk önállóan. Receptjeink a természet friss ízeit próbálják átadni a gyorsan, korszerűen táplálkozóknak. Az alapanyagok többsége egész évben kapható, nem föltétlenül... Tovább

Fülszöveg

Tálaljuk föl egyszer a húslevesből gőzölgő sárgarépát, gyökeret, zellert, karfiolt, karalábét, kelkáposztát, a megfőtt paprikát, paradicsomot, s ízlés szerint sózzuk. Tegyünk rá csipetnyi mustárt - s fejedelmi érzést ad az ebéd. Pedig csak meleg zöldséget ettünk. Persze, a melegen készített zöldséghez nem kell mindig húsleves. Párolva, főzve - jól elkeverve - önmagukban is elkészíthetjük e vitamin gazdag zöldségféléket. Csaknem valamennyi zöldség önállóan is elkészíthető. Behabarva a bab vagy salátának - finom hagymával -, bundázva, töltve, roston, rétegesen készíthető a padlizsán, a tök, a paradicsom, a patisszon és még sok más, ami különösen fölkelti étvágyunkat, ha leöntjük különféle mártásokkal, hagyjuk sülni, sajtot - kombinálva tejföllel -, apró húsdarabokat, kemény tojást reszelünk rá. Adhatjuk kísérőnek, tálalhatjuk önállóan. Receptjeink a természet friss ízeit próbálják átadni a gyorsan, korszerűen táplálkozóknak. Az alapanyagok többsége egész évben kapható, nem föltétlenül a primőr árakkal kell mindig gazdálkodnunk. Ötleteket adunk abban a reményben, hogy a jó ízek újabb ötletekkel gazdagítják a szakácskodókat. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Meleg zöldség ételek Meleg zöldség ételek
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba