A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Megyei Élelmiszervizsgálati Közlemények 1977/3.

A Szegedi Akadémiai Bizottság Kémiai Szakbizottsága kiadványa

Szerző
Szerkesztő
Szeged
Kiadó: SZAB Kémiai Szakbizottsága
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Dr. Gábor Miklósné: Tejföl fehérjetartalmának spektrofotometriás meghatározása az ultraibolya tartományban5
Dr. Nehéz Rudolf: Adatok gabonafélék szemtermése fehérjetartalmának meghatározásához közvetlen lugos desztillációval17
Gáspár Péterné: Adalékok a Sarudi-féle hidrogén-peroxidos roncsolásos fehérje meghatározáshoz26
Dr. Selmeeci György, Dr. Téren József, Dr. Aczél Attila: Tapasztalatok aflatoxionos élelmiszerekből történő kimutatásával kapcsolatban32
Dr. Selmeci Göyrgy, Dr. Aczél Attila: Kumarin rétegkromatográfiás félkvantitatív meghatározása dohányból42
Dr. Aczél Attila: Rétegkromatográfiás módszerek alkalmazása az élelmiszertudományban a hazai szakirodalom alapján50
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Megyei Élelmiszervizsgálati Közlemények 1977/3.
Állapot:
860 Ft
300,-Ft 50 30
2 pont kapható
Kosárba
30% garantált kedvezmény!