1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mediterrán konyha

Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Észak-Afrika, Közel-Kelet, Törökország, Görögország, Balkán

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Budapest
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 963-094-623-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével családunk asztalára varázsolhatjuk a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandozó ízeit és illatait. A gyönyörű képekkel illusztrált kötetben olyan klasszikus receptekre bukkanunk, mint a sárgadinnye prosciuttóval, a lasagne, a francia hagymaleves, a bouillabaisse (provence-i fehérboros halleves), a paella, a hummusz (csicseriborsókrém), a tabbouleh (kuszkuszsaláta), a tzatiziki, a muszaka vagy a baklava, de ezek mellett természetesen ott sorakoznak a kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb receptek is. Fényképekkel illusztrálva, lépésről lépésre mutatjuk be a házi pizza- és pitasütés, a paella- vagy a joghurtkészítés fortélyait. A kötet méltán válhat minden modern szakácskönyv-gyűjtemény nélkülözhetetlen darabjává.

Tartalom

Olaszország12
Franciaország64
Spanyolország100
Észak-Afrika130
Közel-Kelet150
Törökország186
Görögország202
Balkán228
Receptmutató250
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem