kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pro-Book Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 126 oldal |
Sorozatcím: | Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak |
Kötetszám: | 41 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 978-963-679-643-3 |
Kezdjük a salátákkal | 11 |
Törökös újburgonyasaláta | 1 |
Kuszkuszsaláta | 12 |
Csirkemájsaláta | 13 |
Zöldbabsáta (előétel) | 13 |
Krétasaláta | 14 |
Kagylós zöldfűszersaláta | 14 |
Dijoni avokádós csirkesaláta | 15 |
Endíviasaláta | 16 |
Görögsaláta bárányhússal és fehér babbal | 16 |
Mozarellasaláta paradicsommal | 17 |
Olasz uborkás babsaláta | 18 |
Padlizsánsaláta | 18 |
Joghurtos uborkasaláta | 19 |
Halsaláta paradicsommal | 19 |
Tzatziki (görög uborkasaláta) | 20 |
Sült padlizsán | 21 |
Görögösen készített gomba | 22 |
Ízelítők görögösen | 23 |
Melitzanó | 213 |
Horiatiki | 23 |
Feketegyökér-saláta vegyesen | 24 |
Tzaziki (az igazi) | 25 |
Katalán zellersaláta | 25 |
Előételek | 27 |
Franche-comtéi-i sajtos, sonkás lepény (4-5 személyre) | 27 |
Meleg flamand saláta | 28 |
Parma hercege (Duchesse de Parma) | 28 |
Normand garnélarák | 29 |
Párizsi gombakoszorú | 30 |
Hallal töltött uborka (6 személyre) | 30 |
Halkenyér (6 személyre) | 31 |
Tojáslepény lyoni módon | 32 |
Jurai vegyes burgonyasaláta | 32 |
Hideg kagylósaláta | 33 |
Omlettes á l'Archiduc (Omlett főherceg módra) | 34 |
Kacsapástétom | 35 |
Lotaringiai serpenyős tojás | 35 |
Rokfortos körte | 36 |
Főtt marhahússaláta | 36 |
Nizzai salátakülönlegesség | 37 |
Pestocsemegék | 38 |
Bazsalikomos pesto | 38 |
Spenótos tortilla | 39 |
Fondüvarázslatok | 41 |
Mozzarellás sajtosfondü | 41 |
Cajun fondü | 42 |
Húsfondü | 42 |
Mogyorómártás | 43 |
Barbecue-mártás | 43 |
Csokoládéfondü | 44 |
Levesek | 45 |
Gazpacho (a spanyolmediterrán-konyha remeke) | 45 |
Spanyol bableves | 46 |
Algériai csibeleves | 46 |
Algír halleves | 47 |
Kagylóleves | 48 |
Görög paradicsomleves | 49 |
Görög marhagulyás | 49 |
Joghurtleves | 50 |
Húsgombócleves | 51 |
Citromleves | 52 |
Francia sajtleves | 52 |
Halleves "Hellász" módra | 53 |
Halleves citromos tojással I. | 54 |
Húsvéti leves | 54 |
Halleves citromos tojással II. | 55 |
Hideg görög gyümölcsleves | 56 |
Bableves | 56 |
Húsleves (görög) | 57 |
Tésztaleves (trachana) | 57 |
Béarni zöldségbecsinált (6 személyre) | 58 |
Lyoni hagymaleves (6 személyre) | 59 |
Provánszi halleves | 60 |
Szavojai leves | 61 |
Tyúkhúsleves | 61 |
Húsételek | 63 |
Báránykrokett | 63 |
Sertéscomb athéni módra | 64 |
Görög csirke | 64 |
Bifsztek (görög) | 65 |
Csufti | 66 |
Húsos káposzta | 67 |
Marhahús makarónival | 67 |
Muszaka | 68 |
Töltött bárány | 69 |
Görög halikrasaláta | 70 |
Görög rántott hús | 70 |
Bárányragu kaporral | 71 |
Krétai hústorta (6-8 személyre) | 72 |
Olívás csirkecomb | 73 |
Tengeri hal sütőben párolva | 74 |
Padlizsános csirke | 74 |
Halgombócok rákkal | 75 |
Tengeri hal sütőben párolva | 76 |
Zöldfűszeres borjúmáj | 77 |
Szőlős csirkemáj | 77 |
Görög polip | 78 |
Juhsajtos-parajos pita | 78 |
Souflaki lepény-kenyérrel | 79 |
Csirke okrával | 80 |
Citromos bárányoldalas | 81 |
Tengeri sült kagyló | 81 |
Töltött pikáns szőlőlevelek | 82 |
Burgonyás borjúlapocka | 83 |
Borsos bárányhús citrommal | 83 |
Rizsszemtésztával sült bárányhús | 84 |
Görög fasírt | 85 |
Töltött sárga paprika | 85 |
Citrommártásos homár | 86 |
Kalmár parajjal | 87 |
Töltött tintahal (kalmár) | 88 |
Angolna provánszi módra (6 személyre) | 89 |
Bárányborda ardenni módra | 89 |
Báránylapocka franciásan (6 személyre) | 90 |
Borjúmirigy bankárné módra | 91 |
Burgunid marhahús vörösborban | 92 |
Bárányborda Champvallon módra | 93 |
Bretagne-i pisztráng | 93 |
Charente-i kagylóbecsinált | 94 |
CVhateaubriand-szelet bordeaux-i mártással | 95 |
Creppe-Susette | 96 |
Rákkal töltött avokádó | 97 |
Valenciai paella | 97 |
Provanszi báránycomb | 98 |
Tournedos á la Bordelaise | 99 |
Tournedos á la Richelieu | 100 |
Paella - egyszerűen (spanyol) | 101 |
Katalán húsgolyók | 101 |
Tortilla egyszerűen | 102 |
Valenciai ropogós sajtos-sonkás csirke sörpalacsintában | 103 |
Spanyol csirke | 104 |
Zöldborsós bárányragu | 104 |
Sült báránycomb | 105 |
Padlizsános kebab | 106 |
Vadgalt hús | 107 |
Édességek | 108 |
Arab kávés süti | 108 |
Baklava | 109 |
Grízhalva | 110 |
Algériai datolyakenyér | 110 |
Halva | 111 |
Görög húsvéti kalács | 111 |
Olasz rumos krokant fagylalt | 112 |
Olasz túrós kávékrém őszibarackkal | 112 |
Tiramisu 1. | 113 |
Csokoládés tuiles | 114 |
Olajbogyók | 115 |
Tagine | 115 |
Mediterrán olajbogyótál | 116 |
Olio misto | 116 |
Crostini nazionale | 117 |
Zöld olívabogyó görög módon | 117 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.