1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szentesi kulinária

50 fantasztikus fogás szárnyasból

Szerző
Fotózta
Szentes
Kiadó: HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Zrt.
Kiadás helye: Szentes
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 65 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 30 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A HUNGERIT Zrt. cél a, hogy magas minőségi színvonalú termékeivel megfeleljen a hazai és a külföldi vásárlók igényeinek és kereskedelmi partnereinek mely cél elérésében 1450 fő vesz részt. Szakmai tudásunk, felkészültségünk mélyen gyökerezik, egészen 1922-ig nyúlik vissza, azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.
Vállalatunk profilja három fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, továbbfeldolgozott termékek és a magasan feldolgozott termékek előállítására. A fogyasztói bizalom erősítése valamint a biztonságos baromfitermékek előállítása érdekében bevezettük, és folyamatosan fejlesztve működtetjük a HACCP, BRC, IFS élelmiszer biztonsági rendszereket, integrálva az ISO 9001-es és ISO 14001-e: szabványok szerint kialakított minőségirányítási és környezetközponti irányítási rendszerrel.
A vevőink elismerése mellett az elmúlt években a HUNGERIT Zrt. termékei c nemzetközi és a hazai kiállításokon is számos jelentős díjat érdemeltek... Tovább

Fülszöveg

A HUNGERIT Zrt. cél a, hogy magas minőségi színvonalú termékeivel megfeleljen a hazai és a külföldi vásárlók igényeinek és kereskedelmi partnereinek mely cél elérésében 1450 fő vesz részt. Szakmai tudásunk, felkészültségünk mélyen gyökerezik, egészen 1922-ig nyúlik vissza, azóta működik Szentesen baromfifeldolgozó cég.
Vállalatunk profilja három fő területre koncentrálódik: elsődlegesen feldolgozott bontott-vágott baromfi termékek, továbbfeldolgozott termékek és a magasan feldolgozott termékek előállítására. A fogyasztói bizalom erősítése valamint a biztonságos baromfitermékek előállítása érdekében bevezettük, és folyamatosan fejlesztve működtetjük a HACCP, BRC, IFS élelmiszer biztonsági rendszereket, integrálva az ISO 9001-es és ISO 14001-e: szabványok szerint kialakított minőségirányítási és környezetközponti irányítási rendszerrel.
A vevőink elismerése mellett az elmúlt években a HUNGERIT Zrt. termékei c nemzetközi és a hazai kiállításokon is számos jelentős díjat érdemeltek ki.
Társaságunk az Országgyűlés által hungarikummá nyilvánított magyar hízott libamáj és hízott kacsamáj legnagyobb előállítója.
Piaci helyzetünk megtartásának és erősítésének alappillére a minőség munkával előállított minőségi termék. Vissza

Tartalom

Bevezetés 07
Előételek
Pecsenyemájkrém pirítóson, salátával 10
Kacsamájpástétom birspürével 11
Libakocsonya hagymasalátával 12
Szárnyaspástétom marinált zöldségekkel 13
Kacsarilett házikenyéren, zöldségekkel 14
Töltött csirkemell gyümölcsös kuszkusszal 15
Kacsamáj brülé 16
Csirkesaláta gombakrémmel 17
Vendégváró falatok 18
Libagalantin 19
Levesek
Borsóleves csirkegombóccal 22
Csirkeleves aszalt paradicsomos, bazsalikomos pirítóssal 23
Gombás kacsaleves 24
Csípős-szójós kacsaleves 25
Libaleves tagolva 26
Libaesszencia töltött batyuval 27
Paprikaleves kacsahússal 28
Sütőtökleves libagombóccal 29
Libaleves májjal, kenyérgombóccal 30
Raguleves kacsából vagy libából 31
Főételek
Csirkemell olajbogyós kéregben, rozmaringos burgonyával 34
Narancsos csirkemell gyömbéres répával 35
Ananászos csípős csirkeragu vadrizzsel 36
Parajos-májas csirkerizottó 37
Pácolt vasalt csirkecomb gyümölcsökkel és túrófánkkal 38
Pirított szójás csirkecomb zöldségekkel 39
Csirkebecsinált zöldségekkel, májaslepénnyel 40
Sóban sült csirkemell 41
Joghurtban pácolt csirkemell rakott zöldséggel 42
Olajbogyós citromos csirke 43
Kacsamell hagymalepényen, karamellizált almával és sütőtökpürével 44
Gesztenyés kacsamell polentával és mézes cikóriával 45
Kacsamell szilvás csatnival és sült nudlival 46
Vörösboros erdei kacsacomb burgonyafánkkal 47
Kacsacomb zöldséges lencsével és zúzával 48
Sült kacsacomb párolt káposztás derelyével, zsályás sajtmártással 49
Kacsamáj sült paprikával és kolbászos gerslivel 50
Kacsaaprólék sült májjal és fokhagymás kölessel 51
Káposztás kacsa 52
Kacsacomb brokkolis-mandulás májraguval 53
Libacomb fügés káposztával, burgonyás-parajos rétessel 54
Libamell májjal, puliszkával és ratatouille zöldségekkel 55
Libaraguval töltött vajastészta 56
Libamáj barackos sütőtökkel, gesztenyés fánkkal 57
Zöldséges egytálétel libából maceszgombóccal 58
Kolbászhússal töltött libamell zelleres burgonyával 59
Rozmaringos libacomb paradicsomos gnocchival 60
Mustáros boros libacomb kenyérfelfújttal 61
Mandulás libamell burgonyalepényen, áfonyamártással 62
Aszalt szilvával tűzdelt libacomb töltött burgonyával 63

Marton Enikő

Marton Enikő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marton Enikő könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem