1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Mártások, előételek, turmixok

Egészséges ételek az egészséges csontokért

Budapest
Kiadó: Richter Gedeon Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 28 oldal
Sorozatcím: Receptfüzet
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!
Az alábbi kiadvánnyal szeretnénk az Ön segítségére sietni, olyan ételreceptekkel, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak kalciumot, így megelőzhető a csontritkulás kialakulása,... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!
Az alábbi kiadvánnyal szeretnénk az Ön segítségére sietni, olyan ételreceptekkel, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak kalciumot, így megelőzhető a csontritkulás kialakulása, illetve a már meglévő állapoton lehet segíteni. Az ételek természetesen önmagukban nem elégségesek, emellett a rendszeres testmozgás és gyógyszeres terápia hármasa adja a megfelelő megoldást.
Második füzetünk témája a mártások, előételek, valamint a turmixok, melyek étkezéseink alapját biztosítják, a következő füzetek témája felöleli a magyar gasztronómia összes ételcsoportját, segítve az Ön mindennapos étkezéseinek megtervezését.
Az ételek elkészítésénél legyen kedves a javasolt mennyiségeket betartani mivel így biztosítható a szükséges kalcium- és magnézium fogyasztás, ugyanakkor szem előtt kell tartanunk a minél alacsonyabb foszfor bevitelt is. A legoptimálisabb az lenne, ha az arányuk a következő lenne: 1:1, 1:1,5, vagyis megközelítőleg annyi kalciumot fogyasztanánk, mint amennyi foszfort. A kiadvány végén található tápanyag táblázatból megismerheti az élelmiszerek pontos grammos kalcium, magnézium és foszfor mennyiségeit is, elősegítve a választást. Vissza

Tartalom

Főzési tanácsok 2
Mártások
Sajtmártás 4
Gombamártás 6
Kapros túrómártás 8
Céklamártás 10
Előételek
Paradicsomos makréla gombával 12
Sajtba burkolt körözött 14
Zöldségkrémes sajttekercs 16
Turmixok
Túróturmix 18
Vaníliás gyümölcsturmix 20
Sajtos sárgarépaital 22
Paradicsomlé 24
Táblázatok
Élelmiszerek kalcium-, foszfor- és magnéziumtartalma mg-ban 26
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem