kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 978-963-9731-22-6 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Fehérbormártás / Zöldborsó-mártás | 4 |
Tejszínes gombamártás / Mustármártás | 6 |
Fehérmártás / Mornay-mártás | 8 |
Supreme mártás / Kaprimártás | 10 |
Olvasztott vaj / Fehér vajmártás | 12 |
Muszlinmártás / Béarni mártás | 14 |
Hollandi mártás | 16 |
Paradicsommártás / Almamártás | 18 |
Hideg paradicsommártás / Pirospaprika-mártás | 20 |
Kenyérmártás / Rouille | 22 |
Pesto / Paradicsomconcassé | 24 |
Korianderes mangósalsa | 26 |
Édes-savanyú mártás / Kínai citrommártás | 28 |
Salsa roja / Földimogyoró-dip | 30 |
Pecsenyelé / Pecsenyeszaft | 32 |
Bordeaux-i mártás / Rákmártás | 34 |
Majonéz / Ezer sziget öntet | 36 |
Caesar-saláta öntete | 38 |
Zöldmártás / Marie-Rose-mártás | 40 |
Tartármártás / Andalúz mártás | 42 |
Remuládmártás / Klasszikus vinaigrette | 44 |
Málnás vinaigrette | 46 |
Gribiche-mártás / Uborkás vinaigrette | 48 |
Déligyümölcsös vinaigrette / Régies vinaigrette | 50 |
Kéksajtos öntet / Kapormártás | 52 |
Angol krém | 54 |
Csokoládémártás / Karamellmártás | 56 |
Gyümölcsmártás / Narancsmártás | 58 |
Tanácsok és tippek | 60 |
Tárgymutató | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.