1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
London
Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 0-681-32321-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


JEWISH

An insightful and evocative introduction leads you through the history of the Jewish people and their cuisine, their holidays and festivals, and the importance of food in everyday life
A comprehensive guide to Jewish foods explores the significance of each food, and the religious laws that govern what may and may not be eaten
Over 150 recipes have been drawn from the many and varied Jewish communities around the world, including Eastern Europe, the United States, the Middle East, North Africa, and India
Enjoy classic Ashkenazi gefilte fish from the Old Country, IsraeH barbecued chicken, Libyan spicy pumpkin dip, and New York deli coleslaw

Tartalom


Vissza

Marlena Spieler

Marlena Spieler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Marlena Spieler könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking Jewish - the traditions, techniques, ingredients, and recipes cooking

A borító foltos, töredezett.

Állapot:
4.980 ,-Ft
25 pont kapható
Kosárba