Kiadó: | Gräfe und Unzer Verlag GmbH |
---|---|
Kiadás helye: | München |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Gu Küchen-Ratgeber |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 20 cm x 16 cm |
ISBN: | 3-7742-1098-5 |
Megjegyzés: | A könyv színes fotókkal gazdagon illusztrált. |
A spanyol konyha | |
Tapas, előételek és saláták | |
Marinált szardella | |
Paradicsomos kenyér szardellafilével | |
Paradicsomos-paprikás tonhalsaláta | |
Citromos burgonya | |
Apró húsgombócok | |
Pikáns csirkekrokett | |
Padlizsánsaláta | |
Vegyes saláta | |
Levesek és egytálételek | |
Sáfrányos halleves | |
Hagymaleves | |
Menorcai halleves | |
Csicseriborsótál | |
Paradicsomos bárány fehér babbal | |
Vegyes haltál matróz módra | |
Barcelonai haltál | |
Tojás-, tészta- és rizsételek | |
Omlett baszk módra | |
Burgonyás omlett spanyol módra | |
Makaróni baszk módra | |
Sült tésztatekercsek | |
Paella | |
Rizs kubai módra | |
Fekete rizs | |
Halak és tenger gyümölcsei | |
Vörös durbincs madridi módon | |
Sóban sült aranykeszeg | |
Tőkehal zöld mártásban | |
Pisztráng pireneusi módon | |
Tengeri hal halász módra | |
Kemencében sült hal | |
Pikáns tintahal bundában | |
Grillezett tintahal | |
Fekete kagyló katalán módra | |
Kagyló sárga mártásban | |
Húsételek | |
Kasztíliai báránycomb | |
Borjúragu padlizsánnal és paprikával | |
Rizses egytál nyúlhússal | |
Zöldségtál sült csirkével | |
Csirke mandulás mártásban | |
Csirke langusztával, pikáns mártásban | |
Sertéscsülök fenyőmaggal | |
Pacal madridi módra | |
Zöldségételek | |
Sajtos töltött padlizsán | |
Padlizsánpástétom | |
Mazsolás spenót fenyőmaggal | |
Mallorcai zöldborsós bab | |
Töltött paprika | |
Mézes padlizsán | |
Desszertek és sütemények | |
Sült banán | |
Katalán krém | |
Sárgabarackkrém | |
Mandulás fügetorta | |
Konyakos almatorta | |
Receptmutató |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.