Fülszöveg
A természetes, kiegyensúlyozott, élő alapanyagokból készült ételek, amelyek gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, támogatják az egészséges emésztőrendszert, a jó minőségű vért és a jól működő immunrendszert.
A makrobiotikus szemléleti mód szerint megváltoztathatjuk a rossz egészségi állapothoz vezető, helytelen étkezést és életmódot, hogy újra egyensúlyt és jó egészséget érjünk el, megszüntethetjük a betegségek táplálkozási okait. A természetes, makrobiotikus ételek fogyasztása támogatja a különféle civilizációs betegségekből való felépülést, önmagukban is nagyon hatásosak, de kombinálhatók más, az adott személy által elfogadott módszerekkel, mint a hit, a pozitív gondolkodás, a spirituális segítő módszerek vagy a hagyományos orvoslás eszközrendszere.
Rengeteg étkezési rendszer, elképzelés ismert, sok helyen hivatkoznak a glikémiás indexre, a sav-lúg egyensúlyra nagy ételek meghatározott kombinációira. A makrobiotika a...
Tovább
Fülszöveg
A természetes, kiegyensúlyozott, élő alapanyagokból készült ételek, amelyek gazdagok életenergiában, tápanyagokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, támogatják az egészséges emésztőrendszert, a jó minőségű vért és a jól működő immunrendszert.
A makrobiotikus szemléleti mód szerint megváltoztathatjuk a rossz egészségi állapothoz vezető, helytelen étkezést és életmódot, hogy újra egyensúlyt és jó egészséget érjünk el, megszüntethetjük a betegségek táplálkozási okait. A természetes, makrobiotikus ételek fogyasztása támogatja a különféle civilizációs betegségekből való felépülést, önmagukban is nagyon hatásosak, de kombinálhatók más, az adott személy által elfogadott módszerekkel, mint a hit, a pozitív gondolkodás, a spirituális segítő módszerek vagy a hagyományos orvoslás eszközrendszere.
Rengeteg étkezési rendszer, elképzelés ismert, sok helyen hivatkoznak a glikémiás indexre, a sav-lúg egyensúlyra nagy ételek meghatározott kombinációira. A makrobiotika a sokféle étrend között olyan ősi és mégis modern, komplex és biztonságos rendszer, amelyik gyógyító táplálkozási rendszerként, életmódként, sokak tapasztalata szerint világszerte hosszútávon élhető és a legjobban szolgálja az egyensúlyt és az egészséget.
Alacsony zsírtartalmú, magas vitamin, ásványi anyag és tápanyag tartalmú étrend, amelyben az összetett szénhidrátok és fehérjék megfelelő aránya, a sav-lúg, a kálium és a nátrium egyensúly, valamint a megfelelő vércukor szint és egyensúly egyaránt fontos szempontok. Az értékes alapanyagok alaposabb ismertetése mellett remek receptek és különféle étrend tervek találhatók a könyvben, amelyek segítenek saját étrendünk összeállításában.
Vissza