kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Zephir International |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 161 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-04-3305-2 |
Előszó | 3 |
A főzőrendszer használata | 5 |
Sütés zsiradék nélkül | 7 |
A Króm-Nikkel 18/10 acéledények tisztítása és gondozása | 8 |
Mi a teendő, ha... | 10 |
Miből mennyi szükséges egy személyre? | 12 |
Levesfélék | 13 |
Marhahúsleves | 14 |
Tyúkhúsleves | 15 |
Levesbetétek | 16 |
Bableves | 18 |
Burgonyaleves | 19 |
Burgonyaleves virslivel | 20 |
Lebbencsleves | 24 |
Paradicsomleves | 22 |
Savanyú malacaprólék leves | 25 |
Kolbászleves | 24 |
Köménymag leves | 27 |
Gulyásleves | 28 |
Sonkás burgonya leves | 29 |
Tejleves | 30 |
Meggyleves | 31 |
Tarhonya leves | 32 |
Zöldborsó leves | 33 |
Zöldbab leves | 34 |
Halleves | 25 |
Tiszai halászlé | 36 |
Dunai halászlé | 37 |
Főzelékek | 38 |
Zöldborsó főzelék | 39 |
Tejfölös burgonya főzelék | 40 |
Zöldbab főzelék | 41 |
Kapros tökfőzelék | 42 |
Kelkáposzta főzelék | 44 |
Kelbimbó főzelék | 44 |
Karalábé főzelék | 45 |
Sárgarépa főzelék | 46 |
Lencse főzelék | 47 |
Finom főzelék | 48 |
Spenót | 49 |
Sülthúsok | 50 |
Sült karaj | 51 |
Sült csirkecomb | 52 |
Sült kolbász és hurka | 53 |
Fokhagymás báránygerinc | 54 |
Sertés csülök pékné módra | 55 |
Sonkás tekercs | 56 |
Tejfölös borjúszelet | 58 |
Pirított máj | 58 |
Fasírt | 59 |
Szabadkai csevapcsicsa | 60 |
Becskereki pleszkavica | 61 |
Tűzdelt bélszín | 63 |
Rostön sült pontyszeletek | 64 |
Tűzdelt ponty | 65 |
Rácponty | 66 |
Rántot ételek | 68 |
Bécsi szelet | 68 |
Rántott csirke | 69 |
Rántott tök | 70 |
Rántott karfiol | 71 |
Rántott padlizsán | 72 |
Rántott zeller | 73 |
Rántott gomba | 74 |
Rántott sajt | 75 |
Citromos rántott ponty | 76 |
Egytál ételek | 77 |
Sertéspörkölt | 78 |
Marhapörkölt | 79 |
Vaddisznó pörkölt | 80 |
Csirkepörkölt | 81 |
Gombapörkölt | 82 |
Bárány paprikás | 83 |
Borjúpaprikás | 84 |
Paprikás csirke | 85 |
Paprikás krumpli | 86 |
Zöldborsós csirke | 87 |
Tarka babgulyás | 88 |
Pirított káposzta | 89 |
Lecsó-gyuvecs | 90 |
Lecsó kolbásszal | 91 |
Töltöttkáposzta | 92 |
Debreceni aprópecsenye | 93 |
Szegedi tarhonyáshús | 94 |
Eszterházi rostélyos | 95 |
Hortobágyi rostélyos | 96 |
Sertéstokány | 97 |
Sertésborda betyárosan | 98 |
Rakott felsál | 99 |
Töltöttpaprika | 100 |
Füstölt csülök | 101 |
Kolozsvári rakottkáposzta | 102 |
Savanyúkáposzta sertésoldalassal | 103 |
Sertés kocsonya | 105 |
Rakott ételek | 106 |
Rakott burgonya | 107 |
Francia rakott burgonya | 108 |
Rakott kolbászos burgonya | 109 |
Rakott karfiol | 110 |
Rakott kelbimbó | 111 |
Tésztafélék | 112 |
Szilvásgombóc | 113 |
Túrógombóc | 114 |
Sárgabarackos gombóc | 115 |
Fánk | 116 |
Almás piskóta | 117 |
Palacsinták | 118 |
Csőrege | 119 |
Burgonya fánk I-II. | 120 |
Burgonya lepény | 122 |
Tojás ételek | 123 |
Rántotta (sonkás, hagymás, zöldpaprikás, kolbászos) | 124 |
Tükör tojás | 126 |
Paprikán sült tojás | 127 |
Tükörtojás virslivel | 128 |
Főtt tojás | 129 |
Bundáskenyér I. II. | 130 |
Tej ételek | 132 |
Forralás | 133 |
Tejberizs | 134 |
Kukorica tejjel | 135 |
Madártej | 136 |
Saláták | 137 |
Burgonyasaláta | 138 |
Babsaláta | 138 |
Sültpaprika saláta | 140 |
Zellersaláta | 141 |
Vegyes-zöldség saláta | 142 |
Egyéb | 143 |
Juhtúrós puliszka | 144 |
Pattogatott kukorica | 145 |
Főtt kukorica | 145 |
Köretek | 147 |
Vegyes köret | 148 |
Párolt sárgarépa | 149 |
Párolt rizs | 150 |
Sültburgonya | 151 |
Burgonyapüré | 152 |
Szalmaburgonya | 153 |
Pirított burgonya | 154 |
Zöld krumpliköret | 155 |
Galuska | 156 |
Tartalom | 157 |