kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Pro-Book Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 121 oldal |
Sorozatcím: | Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak |
Kötetszám: | 46 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 978-963-987-505-0 |
Megjegyzés: | 1. kiadás. |
Hagyományos és új ízek sertéshúsból | 5 |
Töltött paprika | 5 |
Tésztában sült kolbász | 6 |
Sonkás sertésszelet | 7 |
Bakonyi sertésborda | 8 |
Tenkes káposzta | 8 |
Töltött padlizsán | 9 |
Joghurtos ízes pecsenye | 10 |
Körömpörkölt | 11 |
Sertésszűzérme hentes módra | 11 |
Sertéspörkölt | 12 |
Hortobágyi húsos gombóc | 13 |
Csikóstokány | 14 |
Mézes oldalas grillen | 14 |
Kelbimbóval töltött hús | 15 |
Sonkacsemege | 16 |
Töltött káposzta | 17 |
Sertéskaraj egészben sütve | 19 |
Pásztortarhonya | 20 |
Huszárpecsenye | 21 |
Betyárhús | 21 |
Debreceni karaj burgonyapürével | 22 |
Esterházy-sertésszelet | 22 |
Töltött dagadó | 23 |
Kapros töltött káposzta | 24 |
Bableves | 25 |
Paprikakrémes sertéscomb | 26 |
Disznótoros kolbász | 26 |
Sertéspaprikás | 27 |
Sertéscsülök pékné módra | 27 |
Tejfölös malacaprólék | 28 |
Sonkakocsonya | 29 |
Lencseleves füstölt oldalassal | 30 |
Sertéshús sárgadinnyegolyókkal | 31 |
Rizses hús | 32 |
Rizses-májas hurka | 33 |
Toros káposzta | 34 |
Pirított sertésmáj | 35 |
Paradicsomos húsgombóc | 36 |
Hagymás aprópecsenye | 37 |
Burgonyás tekercs | 38 |
Fűszeres csülökragu | 38 |
Szárnyas ételek a legjavából | 41 |
Paprikás csirke | 41 |
Rakott pecsenye | 42 |
Hortobágyi húsos palacsinta | 43 |
Csirkemájjal töltött gomba | 43 |
Csirkepörkölt | 44 |
Kolbásszal töltött csirkemell | 45 |
Lecsós csirkecomb | 46 |
Csirkemáj- és zúzapörkölt | 47 |
Csirkemell tejszínes szőlőmártással | 48 |
Csirkemájas raguval töltött palacsinta | 49 |
Gesztenyével töltött pulyka | 49 |
Tejszínes csirkemell | 51 |
Palacsintás csirke | 51 |
Tyúkhúsleves májgombóccal | 52 |
Kapros juhtúróval töltött csirke | 53 |
Sültcsirke | 54 |
Csirkemell szalonnacsíkban | 54 |
Tepsis csirke gombával | 55 |
Kapros csirke | 56 |
Sajttal töltött pulykamell | 56 |
Hagymás csirkemáj | 57 |
A magyar konyha remekei marhahúsból | 59 |
Gombás borjúrizottó | 59 |
Pacalpörkölt | 60 |
Hétvezér-tokány | 61 |
Debreceni bélszín | 62 |
Magyaros rablóhús | 63 |
Göngyölt felsál | 64 |
Babgulyás | 65 |
Gulyásleves csipetkével | 66 |
Pacalleves | 67 |
Petőfi-pecsenye | 68 |
Marhahátszín szegediesen | 68 |
Császárgulyás | 69 |
Ínycsiklandó halas fogások | 71 |
Korhely halászlé | 71 |
Halászlé | 72 |
Rácponty | 73 |
Fogasszelet roston sült zöldséggel | 74 |
Fogasszelet Mornay módra | 74 |
Töltött csuka | 75 |
Káposztás harcsa | 76 |
Bakonyi fogas | 77 |
Alföldi halpecsenye | 77 |
Legjobb receptek tésztafélékből | 79 |
Káposztás kocka | 79 |
Lebbencsleves | 80 |
Túrófánk | 80 |
Darázsfészek | 81 |
Káposztás sztrapacska | 82 |
Sonkával rakott palacsinta | 82 |
Burgonyás kocka | 83 |
Juhtúrós sztrapacska | 83 |
Szilvás gombóc | 84 |
Slambuc | 85 |
Burgonyalángos | 85 |
Legényfogó lepény | 86 |
Tarhonyaleves | 87 |
Nudli | 88 |
Túrós csusza | 88 |
Virslis tarhonya | 89 |
Különlegességek és egyéb magyaros ételek | 91 |
Almás fácánsült | 91 |
Borsópörkölt | 92 |
Nyúlcomb grillen | 92 |
Meggyleves | 93 |
Vörösboros-gombás szarvasragu | 93 |
Vadhús gyümölcsmártással | 94 |
Őzpörkölt | 95 |
Paprikás krumpli | 95 |
Nyúlpaprikás | 96 |
Sajtos zöldségleves | 97 |
Rizses lecsó | 98 |
Rozmaringos nyúlgerinc | 98 |
Mézes sütőtökkrémleves | 99 |
Parasztreggeli | 99 |
Kemencében sült sonkás kifli | 100 |
Finom kocsonya | 101 |
Rakott burgonya darált hússal | 102 |
Gombás lecsó | 103 |
Tojásos lecsó | 104 |
Paradicsomleves | 105 |
Tárkonyos vadraguleves | 105 |
Vadkacsa narancsmártásban | 106 |
Tűzdelt őzgerinc | 107 |
Savanyú tojásleves | 108 |
Babéros burgonyaleves | 109 |
Sajtos rakott burgonya | 109 |
Párolt nyúlcomb | 110 |
Hagymatokány | 111 |
Lecsó | 111 |
Kolbászos burgonyakazal | 112 |
Fokhagymás libasült | 113 |
Gombás töltött fácán | 113 |