1.056.330

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Szakács 1934. április

Szakácsművészeti és diététikai folyóirat/IX. évfolyam 4. szám

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Magyar Szakácsok Köre
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 8 oldal
Sorozatcím: Magyar Szakács
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Korabeli hirdetésekkel illusztrálva. Megjelenik havonta. Nyomtatta a "Jókai" nyomda rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Gasztronómiai Könyvtár beköszöntője.

A magyar történelemben még igen nagy müvelődéstörténeti terület hever kiaknázatlanul, már pedig fajunk multjának teljes és tökéletes megismerése... Tovább

Előszó

A Gasztronómiai Könyvtár beköszöntője.

A magyar történelemben még igen nagy müvelődéstörténeti terület hever kiaknázatlanul, már pedig fajunk multjának teljes és tökéletes megismerése megmunkálásuk nélkül hiányos.
Ilyen terület más egyebek között, a magyarság konyhája, étkezésének elemei, főzési babonái, valamint asztali szokásai.
A tudomány ezen rögös területének müvelése elméleti célunk: felkutatni és egybegyüjteni a magyarság ősi életéből máig a népi és az uri étkezés módját, tartalmát, köznapi és ünnepi asztali szokásait, nemkülönben a magyar főzés módjait és készségeit, tárgyi emlékeit... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem