1.066.456

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar konyha, magyar termékből

Szerkesztő
Szekszárd
Kiadó: Tolnatej Zrt.
Kiadás helye: Szekszárd
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 55 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A Tolnatej Zrt. több évtizedes múltra tekint vissza. Tolna megye második legnagyobb gazdasági társasága külföldi befektetőket visszautasítva, az országban azon kevesek közé tartozik, mely 100%-ban... Tovább

Előszó

A Tolnatej Zrt. több évtizedes múltra tekint vissza. Tolna megye második legnagyobb gazdasági társasága külföldi befektetőket visszautasítva, az országban azon kevesek közé tartozik, mely 100%-ban magyar tulajdonú. Hitelmentes gazdálkodása, kölcsönös előnyökön alapuló, mindig a legjobb minőséget célzó üzletpolitikája eredményeként mára egyike a legmegbízhatóbb és legszilárdabb gazdálkodó szerveknek. A részvénytársaság 560 munkavállalót foglalkoztat, biztonságot és stabilitást nyújtva több, mint 500 családnak. Éves szinten 130 millió liter kiváló minőségű tej kerül feldolgozásra, mely mennyiséget öt környező megye termelői biztosítják a társaság számára. A Tolnatej Zrt. eddigi sikereit nem érhette volna el a bizalomra és megbecsülésre épülő, termelőkkel, kereskedőkkel, pénzintézetekkel, közigazgatási egységekkel, politikai döntéshozó szervekkel és minden más partnerével kiépített üzleti kapcsolatai nélkül.
Az elmúlt 3-4 évben felgyorsultak a különböző innovációs folyamatok. A társaság fő tevékenységét továbbra is a sajtgyártás képezi évi 12000 tonna gyártási kapacitással, de jelentős mértékű növekedés és korszerűsítés indult el és jelenleg is zajlik a friss tej- és tejtermékek, valamint a sajt-és vajkészítmények gyártásában. A porító üzemrész működése elsősorban a savó melléktermék feldolgozására épül, mely napi 500.000 liter folyadék porítására alkalmas. l/félkemény sajt gyártásával már több, mint ötven éve foglalkozik a társaság, ám a 90-es évektől megfogalmazódott a sajtok, mint alapvető és közkedvelt termékek különböző feldolgozási, felhasználási és kiszerelési változatainak szükségessége. Vissza

Tartalom

Ajánló 9
Társaságunkról 10
Marketingtevékenységünkről 12
Kereskedelmünkről 16
Termékeinkről 18
Koktélok, Receptek 20
El Presidente 20
Tolle sajtsaláta balzsamecetes öntettel 21
Mad Cow 22
Füstölt sajtsaláta kaliforniai paprikában tálalva 23
Maracuja mámor 24
Tejfölös burgonyasaláta roppanósra sült baconnel 25
Blue Sunrise 26
Tolle sajtkrémleves fokhagymás pirítóssal 27
George's Joy 28
Laskagombás sült paprika leves 29
Tolle Colada 30
Tejszínes tárkonyos pulykaragu leves 31
Hot Passion 32
Szezámmagba forgatott szűzpecsenye sajtos zöldségragun tálalva 33
Tolleberry 34
Fokhagymás zöldfűszeres jércemell gombás, spenótos tésztaágyon 35
Pink Kiss 36
Roston sült jércemell túrós, zöldfűszeres puliszkával 37
My Cure 38
Baconben sült fogasszelet sajtos gombóccal, pirított gombával 39
Sex on the Field 40
Sajtos, ananászos pulykamell vajas kukoricával, petrezselymes burgonyával 41
Sztracsatella álom 42
Sajtos-füstölt lazacos galuska 43
Black Hungarian 44
Körteparfé édes cseresznyével 45
Easy Rider 46
Birsalmás túrómetélt áfonyaöntettel 47
Rhett Buffer 48
Narancsos túrópuding ribizliöntettel 49
Zárszó 50
Köszönetnyilvánífás 52
Cégadatok 54
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem