1.068.962

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Magyar Konyha 2022. október(46. évfolyam 10. szám)


Kiadó: Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.
Kiadás éve:
Oldalszám:
Nyelv:
Méret: 210 mm x 270 mm
ISBN: 3380002606521

Tartalom


Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatja
idősebb testvére: "A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém." Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.
Ilyenek a gyökérzöldségek, répa, cékla, pasztinák ,a hányattatott sorsú kolompér, amit pityókának is neveznek, a tök,amiből koktélt készítettünk, és természetesen a szalonna, amely nélkül nem élet a magyar élet, hiszen mint Gárdonyi Gézát oktatja
idősebb testvére: "A szalonna az ételek királya, nemzeti ételünk,öcsém." Akinek disznaja (szalonnája) van, annak szerencséje van.
Októberi számunkban szó kerül még boldog kendermagosokról a szentesi Kurca-parton, sütünk-főzünk Jahni Lacival, a Kistücsökséfjével, bemutatjuk a kurkumát és a tamarindot, a Bodrog-parti Dereszla bisztrót, Schäffer Erzsi Konyhamesék című sorozatában
báránybordát készített aszúborral, Nábelek Zsófia pedig krémeket sütött a Cukrásziskola rovatban.

Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar Konyha 2022. október(46. évfolyam 10. szám)

Olvasatlan példány

Állapot: Új
985 Ft
936,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.