1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

Magyar Konyha - 2019. május (43. évfolyam 5. szám)

Szerző

Kiadó: Magyar Konyha Magazin Kiadó Kft.
Kiadás éve:
Oldalszám: 92 oldal
Nyelv:
Méret: 210 mm x 5 mm
ISBN: 01338838

Tartalom

Bodrogi Gyula: "Manapság az emberek nem tudnak falatozni"

"Az evés művészetét én még a papától tanultam. Régi, nagy emlék, amikor leült a család enni, a papa katonákat csinált és kiosztotta. Manapság az emberek nem tudnak falatozni" - mondja a 85 éves, mégis örökifjú Bodrogi Gyula, aki számos adomát mesél az életéből.

A Magyar Konyha májusi számában ismét sok érdekes olvasnivalót, finom receptet és gyakorlati tanácsot találhat az olvasó. Például arról, hol lehet közvetlenül a termelőktől friss zöldséget, gyümölcsöt rendelni, vagy hogy melyik tészta a legjobb a csuszához, de bemutatjuk a felvidéki borokat és New York legjobb étteremét és kis cukrászdáit is.

Készítettünk ételeket juhtúróból, és a magyar konyha hagyományos fogásait is bemutatjuk - a vargabélest Volenter István aranymazsolával készíti, Mautner Zsófia rózsás eperkompóttal tálalja. Cserna-Szabó Andrástól megtudhatják, hogyan került a tüdő a szalonba, új irodalmi rovatunkban pedig Gerlóczy Márton írja le szicíliai élményeit, de úgy, mintha mi is ott lennénk a tészta elkészítésének módjáról hangosan vitatkozó férfiak társaságában.

Magyar Konyha gasztrokulturális magazin, 2019. májusi szám
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar Konyha - 2019. május (43. évfolyam 5. szám)

Olvasatlan példány

Állapot: Új
985 Ft
739,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.