Kiadó: | Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 474 oldal |
Sorozatcím: | Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókat tartalmaz. Teljes évfolyam. |
1. | |
Téli levesek | 6 |
Bújtatott raguk | 10 |
Férfiak főzőkanállal: Palotás János | 15 |
Édesanyám főztje: Bodor Pál | 16 |
A rejtélyes Ravioli | 12 |
Vegetáriánusoknak való | 20 |
Sült darázs pálmaborral | 26 |
Káposztakóstoló | 30 |
Töltött pecsenyék | 40 |
Vasárnap is vagdalt | 35 |
Főzési fortélyok | 38 |
Mesterek kínálják | 46 |
Világasztal | 50 |
Az én reformkonyhám | 54 |
Vegyünk? Ne vegyünk? Tea | 56 |
Korgó gyomrú kamaszoknak | 64 |
A tigris törzsvendége | 66 |
Hidegen hagymát | 60 |
Látogatóban Németh Marikánál | 72 |
Rendes vagy rendetlen? | 74 |
Asztalok ruhája | 76 |
2. | |
A varázserejű... | 6 |
Így készül A hímes tojás | 8 |
Vegetáriánusoknak való | 12 |
Édesanyám főztje: Bodrogi Gyula | 16 |
Terítéken a tojás | 10 |
A spárga | 18 |
Inyenctanya a gyártnegyedben | 23 |
Országok - szokások: Légy büszke, hogy Jamaicai vagy! | 30 |
Rétes rafináltan | 45 |
Csalafinta csirkemáj | 20 |
Lépésről lépésre | 33 |
Az én reformkonyhám | 36 |
Húsvétra bárányt | 39 |
Fortélyok főzőkanállal | 50 |
Lehet, hogy ön fiatalabb? | 52 |
Vegyünk? Ne vegyünk? Fritőzök | 56 |
Szibériától Amerikáig | 64 |
Mikrohullámhosszon | 68 |
Locsolókat várunk | 59 |
Kell a kalcium! | 71 |
Indiai vacsora | 72 |
Konyhánk kertje | 74 |
3. | |
Jéghideg levesek | 6 |
Nyáron is tésztát | 8 |
Országok - szokások: Szingapúr | 12 |
Édesanyám főztje: Faludy György | 16 |
Az én reformkonyhám | 18 |
Aligátor körte=Avokádó | 20 |
Gyümölcsből jobb! | 26 |
Csirkecsavarások | 33 |
Főzési fortélyok | 45 |
Parázson, roston | 40 |
Mikrohullámhosszon | 42 |
Elégtürelmes Ön? | 52 |
Világasztal | 54 |
Megállt az idő | 56 |
Rózsakóstoló | 62 |
Gyümölcscentrifugák | 64 |
Konyhánk kertje | 68 |
A söröspalack története | 72 |
Kora yári gyümölcsök | 60 |
Egynyári bútorok | 74 |
4. | |
Bolgár babgulyás | 5 |
Vegetáriánusoknak való | 6 |
Férfiak főzőkanállal: Demszky Gábor | 9 |
Az én reformkonyhám | 16 |
A rizskirálynál | 18 |
Olcsó oldalak | 20 |
Főzési fortélyok | 24 |
Nosztalgia és utópia a konyhában | 26 |
Országok - szokások: Bonbini Aruba! | 28 |
Lépésről lépésre | 30 |
Mikrohullámhosszon | 33 |
A keverés művészete | 36 |
Télre mézben | 38 |
Cári receptek | 47 |
Szebb, mint a művirág | 52 |
Vegyük? Ne vegyük? Turmixgépek | 58 |
Konyhánk kertje | 74 |
5. | |
Az évad étele: Római pecsenye | 5 |
Nem csak sütve jó | 7 |
Vegetáriánusoknak | 8 |
Édesanyám főztje: Karl Szabó, a puchbergi marcipánművész | 10 |
Mikrohullámhosszon | 12 |
Olcsó oldalak | 14 |
Országok - szokások: Édes élet a földön ülve | 16 |
Mácsiktól makaróig | 20 |
Látogatóban: Macskássy Izoldánál | 26 |
Több zsákmány - több asszony | 28 |
Lépésről lépésre | 31 |
Szokatlan szendvicsek | 46 |
Az én rformkonyhám | 52 |
Vásárolni veszélyes | 55 |
Kert(kapu) zárás előtt | 58 |
Mentsük meg a francia konyhát! | 57 |
Vegyük? Ne vegyük? Villanytűzhelyek | 68 |
Hruscsov szakácsnője voltam | 71 |
Zöld árok | 74 |
6. | |
Az évad étele: Indiai sült hal | 7 |
Viking vigasságok | 10 |
Tsemege - tsinálók csodái | 12 |
Édesanyám főztje: Mészöly Dezső | 14 |
Lépésről lépésre | 23 |
Angol Pub Pesten | 27 |
Kisfiam kedvence | 28 |
Vegetáriánus babák? | 33 |
Fortályok | 34 |
Országok - szokások: Vadregényes Wales | 36 |
Kockás kottából á la Kepes | 42 |
Az én reformkonyhám | 46 |
Világasztal | 54 |
Vegyük? Ne vegyük? Tűzhelyek | 60 |
Ajándék lónak ne nézd a fogát... | 62 |
Terülj, terülj, asztalkám! | 64 |
Olcsó oldalak | 66 |
A konyha kalandora | 70 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.