A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1993/1-6.

Gasztronómiai magazin - XVII. évfolyam 1-6. szám

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Kurír Lap- és Könyvkiadó Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 474 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókat tartalmaz. Teljes évfolyam.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1.
Téli levesek6
Bújtatott raguk10
Férfiak főzőkanállal: Palotás János15
Édesanyám főztje: Bodor Pál16
A rejtélyes Ravioli12
Vegetáriánusoknak való20
Sült darázs pálmaborral26
Káposztakóstoló30
Töltött pecsenyék40
Vasárnap is vagdalt35
Főzési fortélyok38
Mesterek kínálják46
Világasztal50
Az én reformkonyhám54
Vegyünk? Ne vegyünk? Tea56
Korgó gyomrú kamaszoknak64
A tigris törzsvendége66
Hidegen hagymát60
Látogatóban Németh Marikánál72
Rendes vagy rendetlen?74
Asztalok ruhája76
2.
A varázserejű...6
Így készül A hímes tojás8
Vegetáriánusoknak való12
Édesanyám főztje: Bodrogi Gyula16
Terítéken a tojás10
A spárga18
Inyenctanya a gyártnegyedben23
Országok - szokások: Légy büszke, hogy Jamaicai vagy!30
Rétes rafináltan45
Csalafinta csirkemáj20
Lépésről lépésre33
Az én reformkonyhám36
Húsvétra bárányt39
Fortélyok főzőkanállal50
Lehet, hogy ön fiatalabb?52
Vegyünk? Ne vegyünk? Fritőzök56
Szibériától Amerikáig64
Mikrohullámhosszon68
Locsolókat várunk59
Kell a kalcium!71
Indiai vacsora72
Konyhánk kertje74
3.
Jéghideg levesek6
Nyáron is tésztát8
Országok - szokások: Szingapúr12
Édesanyám főztje: Faludy György16
Az én reformkonyhám18
Aligátor körte=Avokádó20
Gyümölcsből jobb!26
Csirkecsavarások33
Főzési fortélyok45
Parázson, roston40
Mikrohullámhosszon42
Elégtürelmes Ön?52
Világasztal54
Megállt az idő56
Rózsakóstoló62
Gyümölcscentrifugák64
Konyhánk kertje68
A söröspalack története72
Kora yári gyümölcsök60
Egynyári bútorok74
4.
Bolgár babgulyás5
Vegetáriánusoknak való6
Férfiak főzőkanállal: Demszky Gábor9
Az én reformkonyhám16
A rizskirálynál18
Olcsó oldalak20
Főzési fortélyok24
Nosztalgia és utópia a konyhában26
Országok - szokások: Bonbini Aruba!28
Lépésről lépésre30
Mikrohullámhosszon33
A keverés művészete36
Télre mézben38
Cári receptek47
Szebb, mint a művirág52
Vegyük? Ne vegyük? Turmixgépek58
Konyhánk kertje74
5.
Az évad étele: Római pecsenye5
Nem csak sütve jó7
Vegetáriánusoknak8
Édesanyám főztje: Karl Szabó, a puchbergi marcipánművész10
Mikrohullámhosszon12
Olcsó oldalak14
Országok - szokások: Édes élet a földön ülve16
Mácsiktól makaróig20
Látogatóban: Macskássy Izoldánál26
Több zsákmány - több asszony28
Lépésről lépésre31
Szokatlan szendvicsek46
Az én rformkonyhám52
Vásárolni veszélyes55
Kert(kapu) zárás előtt58
Mentsük meg a francia konyhát!57
Vegyük? Ne vegyük? Villanytűzhelyek68
Hruscsov szakácsnője voltam71
Zöld árok74
6.
Az évad étele: Indiai sült hal7
Viking vigasságok10
Tsemege - tsinálók csodái12
Édesanyám főztje: Mészöly Dezső14
Lépésről lépésre23
Angol Pub Pesten27
Kisfiam kedvence28
Vegetáriánus babák?33
Fortályok34
Országok - szokások: Vadregényes Wales36
Kockás kottából á la Kepes42
Az én reformkonyhám46
Világasztal54
Vegyük? Ne vegyük? Tűzhelyek60
Ajándék lónak ne nézd a fogát...62
Terülj, terülj, asztalkám!64
Olcsó oldalak66
A konyha kalandora70
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem