A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1980., 1983., 1993., 1997-1998. (vegyes számok) (10 db)

Gasztronómiai magazin - IV. évfolyam 2., 4. szám, VII. évfolyam 3-4. szám, XVII. évfolyam 1-2. szám, XXI. évfolyam 1-2. szám, XXII. évfolyam 5., 12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: P&B Média Portfoliokezelő Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 640 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Vegyes számok. Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. További szerzők a folyóiratokban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet
"Bevásárlási útmutató
A friss zöldség- és főzelékféléknek ilyenkor kezdődik az idénye. Az újdonság azonban nem okvetlenül teljes értékűen üde állapotban kerül piacra. Az alábbiakban ahhoz... Tovább

Előszó

Részlet
"Bevásárlási útmutató
A friss zöldség- és főzelékféléknek ilyenkor kezdődik az idénye. Az újdonság azonban nem okvetlenül teljes értékűen üde állapotban kerül piacra. Az alábbiakban ahhoz adunk útmutatót, miről lehet megállapítani, hogy frissen szedett-e a zöldáru és melyik zöldféle milyen célra a legalkalmasabb, mire ügyeljünk vásárláskor?
Az újborgonyát akkor tudjuk még kaparással vagy dörzsöléssel megtisztítani, ha a gumók feszesen kemények, a héja hártyaszerű, világos. A vastagabb héjú, sötétebb - és főleg állott, fonnyadt burgonyát már csak hámozni lehet. Egy bizonyos ételhez mindig azonos fajtájú burgonyát vegyünk, mert készítés közben különbözőképpen puhulnak. A rózsaburgonya nem fő szét, ezért sütve, főzeléknek, salátának ez a legalkalmasabb. Püréhez, áttöréshez a lisztes fajták valók." Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem