1979. 1. szám | |
Az évad étele: a káposzta | 3 |
Kenyérrel fogyni? | 6 |
Lőrincze Lajos: Öreganyám főztje | 8 |
Meleg sajtok | 12 |
Pástétomok | 13 |
Variációk babra és csülökre | 14 |
Déligyümölcs-ötletek | 16 |
Tanuljunk új ízeket | 20 |
Jugoszláv ételkülönlegességek | 22 |
Váncsa I.: Szókratész is potrohos volt | 26 |
Férfiak főzőkanállal: Inke László | 28 |
Készítsünk gombát másképpen | 29 |
Tálalási tudnivalók | 39 |
Tisztán, szépen otthon is | 43 |
Diétát rendelt az orvos | 45 |
Mi a kedvenc étele ? | 52 |
Világasztal | 56 |
Hol mit-köröm közül | 66 |
Rejtvények | 68 |
Sándor Kálmán: Az ételek lázadása | 71 |
Olcsó oldal | 74 |
1979. 2. szám | |
Az évad étele: a zöldborsó | 3 |
Pátzay Pál: Szüleim asztalánál | 6 |
Egy tucat tearecept | 9 |
A hallal bánás ABC-je | 10 |
Vacsorák félkézzel, 10 perc alatt | 12 |
Primőrök a terítéken | 19 |
Salátavariációk | 23 |
Miért korog a gyomor? | 26 |
Olvasóink recepjei | 28 |
Így tálalnak Suomiban | 30 |
Erősítő étrend sovány gyerekeknek | 32 |
A változatosság élvezete | 39 |
Mit főzzünk a hétvégi házban? | 44 |
Üdítők házilag | 47 |
Manna, pászka, gödölye | 50 |
Olcsó oldal | 53 |
Kempingezés és ami kell hozzá | 54 |
Nyári nyalánkságok | 59 |
Ha csak rizs van otthon | 64 |
Római tálban készíthető ételek | 67 |
1979. 3. szám | |
Az évad étele: az uborka | 3 |
A gyermek étkezése | 5 |
Csibe másképpen | 13 |
Vitaminok terítéken | 16 |
A túró nem "túró" | 19 |
Édesanyám főztje | 26 |
Gundelék asztalánál | 30 |
Miért kövérek a bajorok? | 34 |
Sok nevű, sok ízű padlizsán | 39 |
Keszőce, cibere, zabkiszi | 46 |
Fehérje zsírból | 50 |
10 perc alatt félkézzel | 52 |
Tésztába zárt ízek | 53 |
Konyhakész konyhák | 59 |
1979. 4. szám | |
Az évad étele: a lencse | 3 |
Tonhalvariációk | 5 |
Passuth László: Nagyanyám főztje | 6 |
Változatosságként: vese | 9 |
Mesterszakácsok a magyar főzésről | 10 |
Zolnay László: Vall a velős csont | 14 |
Vadászzsákmány ínyenc módra | 18 |
Különleges mézes nyalánkságok | 24 |
Édességek cukorbetegeknek | 26 |
Házi cukrászkodás | 29 |
Műsoron a mák | 36 |
A hidegkonyha ABC-je | 39 |
Lakodalom hegyen-völgyön | 52 |
Olcsó oldal | 55 |
Téli TMK | 59 |
Fondue - különféle húsokból | 64 |
Vacsorák félkézzel - 10 perc alatt | 73 |
1980. 1. szám | |
Toronyfőzés | 5 |
Kevés húsból sok leleménnyel | 6 |
Olcsó oldal | 7 |
Levesek | 16 |
Hidegkonyhai ABC | 19 |
Kismama főz kisbabának | 26 |
Desszertek dobozból | 39 |
Mindenkit érhet baleset (a megelőzés fortélyai) | 46 |
Receptek cukorbetegeknek | 53 |
Étvágy, táplálkozás, emésztés | 54 |
Ha csak burgonya van otthon... | 59 |
Eddig megjelent receptjeink tárgymutatója | 70 |
1980. 2. szám | |
Bevásárlási útmutató | 4 |
Zöldbab oldal | 5 |
Belefogyni a tavalyiba | 10 |
Hidegkonyhai ABC | 19 |
Mai udvari lakomák | 26 |
Diabetikus édességek | 29 |
Süti, sütés nélkül | 32 |
Fagylalt házilag | 33 |
Hús és zöldség mátkasága | 36 |
Majális | 39 |
Körítésnek karalábé | 44 |
Olcsó oldalak | 54 |
Üvegbe zárt nyár | 59 |
1980. 3. szám | |
Változatok főtt marhahúsra | 5 |
Gyümöcssaláta-ötletek | 14 |
Szemrevaló főznivalók | 19 |
Az aszalásról | 24 |
Kevés szöveg, sok lé (turmixok) | 31 |
Olcsó oldalak | 32 |
Birset az asztalra | 36 |
Főzés a szabadban | 39 |
Szőlő a lábosban | 45 |
Hidegkonyhai ÁBC | 59 |
Ropogtatnivaló liszt nélkül | 64 |
Tojásos tarka tálak | 65 |
Belgium: bőség és drágaság | 67 |
Kísérletek késszel | 74 |
Rózsakóstoló | 77 |
1981. 1. szám | |
Kolozsvári Grandpierre E.: Édesanyám főztje | 6 |
Birkabemutató | 11 |
Olcsó húsnak sem híg a leve | 12 |
Máj minden mennyiségben | 19 |
Timár György: A hasam meg én | 26 |
Olcsó oldalak | 32 |
Párizsi parádésan | 36 |
Főtt tészták - főfogásnak | 39 |
Gomba köznapiasan | 44 |
Cukorbetegnek főzök | 47 |
Férfiak főzőkanállal: Horváth Gyula | 50 |
Mindenki másképp csinálja | 52 |
Saját termésből nem drága | 56 |
Finom ízek római tálban | 56 |
Oroszkrémtorta | 66 |
1981. 2. szám | |
Újra újburgonya | 5 |
Pethes Sándor: Apám gusztusa - és a Dadus főztje | 6 |
Tök az adu ! | 9 |
Sóska, spenót | 19 |
Dr. Zolnay László: Az asztal becsülete | 24 |
Étlapértelmező szótár | 27 |
Sophia Loren szakácskönyvéről | 30 |
Vegyeszöldség-tálak | 39 |
Zöldborsó | 44 |
Világasztal | 48 |
Férfiak főzőkanállal: Boros Lajos | 50 |
Olcsó oldalak | 54 |
Gyümölcs sütve-főzve | 56 |
Mindenki másképp csinálja: eltevés | 72 |
1981. 3. szám | |
Az évad étele: alma | 3 |
Országok-szokások: Asszonyköldök - török tálon | 6 |
Képes terepszemlén Antal Imrénél | 19 |
Szigetközi régi ételek | 24 |
Olvasók receptjei | 28 |
Férfiak főzőkanállal, Farkas Antal | 31 |
Zabpehelyből | 32 |
Fehérjeszegény ételek | 33 |
Paradicsom piroslik a piacon | 39 |
A szalvéta származása | 50 |
Nevető konyhalexikon | 57 |
Hagyma hagymával | 59 |
Gyümölcskrémek, gyümölcshabok | 77 |
1981. 4. szám | |
Az évad étele: a csülök | 3 |
Vadított pecsenyék | 5 |
Édesanyám főztje: Hegedűs Géza | 6 |
Rádiópályázat | 11 |
Tojások sárgája, fehérje | 19 |
Vastartalék a kamrában | 25 |
Edény, eszköz egyszeregy | 34 |
Karácsonyi ajándékok | 39 |
Gesztenye-sósan-édesen | 44 |
Olvasók receptjei | 47 |
Férfiak főzőkanállal: Bencze Ferenc | 51 |
Olcsó oldalak | 54 |
Sütőtök | 59 |