kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 320 oldal |
Sorozatcím: | Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
1. szám | |
Az évad étele: a káposzta | 3 |
Kenyérrel fogyni? | 6 |
Lőrincze Lajos: Öreganyám főztje | 8 |
Meleg sajtok | 12 |
Pástétomok | 13 |
Variációk babra és csülökre | 14 |
Déligyümölcs-ötletek | 16 |
Tanuljunk új ízeket | 20 |
Jugoszláv ételkülönlegességek | 22 |
Váncsa I.: Szókratész is potrohos volt | 26 |
Férfiak főzőkanállal: Inke László | 28 |
Készítsünk gombát másképpen | 29 |
Tálalási tudnivalók | 39 |
Tisztán, szépen otthon is | 43 |
Diétát rendelt az orvos | 45 |
Mi a kedvenc étele ? | 52 |
Világasztal | 56 |
Hol mit-köröm közül | 66 |
Rejtvények | 68 |
Sándor Kálmán: Az ételek lázadása | 71 |
Olcsó oldal | 74 |
2. szám | |
Az évad étele: a zöldborsó | 3 |
Pátzay Pál: Szüleim asztalánál | 6 |
Egy tucat tearecept | 9 |
A hallal bánás ABC-je | 10 |
Vacsorák félkézzel, 10 perc alatt | 12 |
Primőrök a terítéken | 19 |
Salátavariációk | 23 |
Miért korog a gyomor ? | 26 |
Olvasóink recepjei | 28 |
Így tálalnak Suomiban | 30 |
Erősítő étrend sovány gyerekeknek | 32 |
A változatosság élvezete | 39 |
Mit főzzünk a hétvégi házban ? | 44 |
Üdítők házilag | 47 |
Manna, pászka, gödölye | 50 |
Olcsó oldal | 53 |
Kempingezés és ami kell hozzá | 54 |
Nyári nyalánkságok | 59 |
Ha csak rizs van otthon | 64 |
Római tálban készíthető ételek | 67 |
3. szám | |
Az évad étele: az uborka | 3 |
A gyermek étkezése | 5 |
Csibe másképpen | 13 |
Vitaminok terítéken | 16 |
A túró nem "túró" | 19 |
Édesanyám főztje | 26 |
Gundelék asztalánál | 30 |
Miért kövérek a bajorok ? | 34 |
Sok nevű, sok ízű padlizsán | 39 |
Keszőce, cibere, zabkiszi | 46 |
Fehérje zsírból | 50 |
10 perc alatt félkézzel | 52 |
Tésztába zárt ízek | 53 |
Konyhakész konyhák | 59 |
4. szám | |
Az évad étele: a lencse | 3 |
Tonhalvariációk | 5 |
Passuth László: Nagyanyám főztje | 6 |
Változatosságként: vese | 9 |
Mesterszakácsok a magyar főzésről | 10 |
Zolnay László: Vall a velős csont | 14 |
Vadászzsákmány ínyenc módra | 18 |
Különleges mézes nyalánkságok | 24 |
Édességek cukorbetegeknek | 26 |
Házi cukrászkodás | 29 |
Műsoron a mák | 36 |
A hidegkonyha ABC-je | 39 |
Lakodalom hegyen-völgyön | 52 |
Olcsó oldal | 55 |
Téli TMK | 59 |
Fondue - különféle húsokból | 64 |
Vacsorák félkézzel - 10 perc alatt | 73 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.