1.061.872

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1979/1-4.

Gasztronómiai magazin - III. évf. 1-4. szám

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 320 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

1. szám
Az évad étele: a káposzta3
Kenyérrel fogyni?6
Lőrincze Lajos: Öreganyám főztje8
Meleg sajtok12
Pástétomok13
Variációk babra és csülökre14
Déligyümölcs-ötletek16
Tanuljunk új ízeket20
Jugoszláv ételkülönlegességek22
Váncsa I.: Szókratész is potrohos volt26
Férfiak főzőkanállal: Inke László28
Készítsünk gombát másképpen29
Tálalási tudnivalók39
Tisztán, szépen otthon is43
Diétát rendelt az orvos45
Mi a kedvenc étele ?52
Világasztal56
Hol mit-köröm közül66
Rejtvények68
Sándor Kálmán: Az ételek lázadása71
Olcsó oldal74
2. szám
Az évad étele: a zöldborsó3
Pátzay Pál: Szüleim asztalánál6
Egy tucat tearecept9
A hallal bánás ABC-je10
Vacsorák félkézzel, 10 perc alatt12
Primőrök a terítéken19
Salátavariációk23
Miért korog a gyomor ?26
Olvasóink recepjei28
Így tálalnak Suomiban30
Erősítő étrend sovány gyerekeknek32
A változatosság élvezete39
Mit főzzünk a hétvégi házban ?44
Üdítők házilag47
Manna, pászka, gödölye50
Olcsó oldal53
Kempingezés és ami kell hozzá54
Nyári nyalánkságok59
Ha csak rizs van otthon64
Római tálban készíthető ételek67
3. szám
Az évad étele: az uborka3
A gyermek étkezése5
Csibe másképpen13
Vitaminok terítéken16
A túró nem "túró"19
Édesanyám főztje26
Gundelék asztalánál30
Miért kövérek a bajorok ?34
Sok nevű, sok ízű padlizsán39
Keszőce, cibere, zabkiszi46
Fehérje zsírból50
10 perc alatt félkézzel52
Tésztába zárt ízek53
Konyhakész konyhák59
4. szám
Az évad étele: a lencse3
Tonhalvariációk5
Passuth László: Nagyanyám főztje6
Változatosságként: vese9
Mesterszakácsok a magyar főzésről10
Zolnay László: Vall a velős csont14
Vadászzsákmány ínyenc módra18
Különleges mézes nyalánkságok24
Édességek cukorbetegeknek26
Házi cukrászkodás29
Műsoron a mák36
A hidegkonyha ABC-je39
Lakodalom hegyen-völgyön52
Olcsó oldal55
Téli TMK59
Fondue - különféle húsokból64
Vacsorák félkézzel - 10 perc alatt73
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem