kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 308 oldal |
Sorozatcím: | Magyar Konyha |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 23 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. |
1. szám | |
Iskolás gyerekek ebédje, vacsorája, vendégsége | 5 |
Édesanyám főztje | 8 |
Az étkezés aranyszabályai | 10 |
Mire jó a méz? | 15 |
Almával - zöldséggel | 22 |
Főzőiskola | 25 |
A fondue örömei | 26 |
Az olasz konyha titkai | 32 |
Az évad étele: a kocsonya | 39 |
Töltésre kész torta | 44 |
Férfiak főzőkanállal | 51 |
Fejedelmek asztalánál | 52 |
Vajákos főzetek | 57 |
Fánkok farsangja | 59 |
Rágcsálás szünet nélkül | 64 |
Macskajaj-levesek | 67 |
világasztal | 68 |
Cékla, másképp | 71 |
2. szám | |
Az évad étele | 3 |
Vendégségben vietnamban | 4 |
A reformkor asztalánál | 6 |
Anyám, nagyanyám főztje | 8 |
Befejezés 10 perc alatt | 10 |
Női perpetuum mobile | 11 |
Alkossunk ételeket | 12 |
Ókor - jelen időben (a római tálról) | 14 |
Főzőiskola | 17 |
A konyha szépsége | 20 |
Szabad tűz, kirándulások | 23 |
Hétvégi füstölés | 28 |
Nem száradó sütemények | 29 |
Deákurak kosztolása | 32 |
Romhányi József - főzőkanállal | 34 |
Érdemes-e befőzni? | 37 |
Gyümölcs így, úgy, amúgy | 39 |
Kevés pénzből sokat | 44 |
Étlapszótár mediterrán utazáshoz | 46 |
Nyárias ebédek, vacsorák | 59 |
Rejtvények | 68 |
7:1 a lelemény javára | 71 |
3. szám | |
Meleg szendvicsek | 3 |
Nevető konyha-lexikon | 4 |
A joghurt története | 6 |
Változatok a szilvára | 8 |
Édesanyám főztje | 8 |
Édeslányom: Török Erzsi | 10 |
Nyársforgató Jakab (grillezés) | 12 |
Süssünk réteseket | 13 |
Pár sor sör... | 14 |
Szép konyhák | 21 |
Halételek tudósai | 24 |
Főzőiskola | 25 |
Lecsó | 26 |
Savanyúság eltevés | 26 |
Töltött paprikák | 38 |
Hagyma, zöldség főszerepben | 40 |
Mi készüljön almából, karfiolból? | 54 |
Kubai konyha | 59 |
Olvasók receptjei | 77 |
4. szám | |
Cipóban sült csülök | 3 |
Papp Laci: A "muter" főztje | 4 |
Krumplikarrier | 5 |
Beiglik, diós-mákos sütemények | 8 |
Ehető karácsonyfadíszek | 8 |
férfiak főzőkanállal: Körmendi János | 11 |
Teatörténet | 14 |
Főzzünk sörrel | 17 |
Három szép konyha | 19 |
Mi a kedvenc étele? | 24 |
Kalóriákról közérthetően | 26 |
A norvég karcsúság titka | 30 |
Olvasóinkj receptjei | 34 |
7x3 ünnepi fogás | 40 |
Régi bohém szilveszterek | 46 |
A tél gyümölcse: a gesztenye | 50 |
Borkóstoló | 52 |
Amerikai konyha | 59 |
Disznótor a kiskonyhsában | 70 |
Olcsó oldal | 74 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.