1.062.160

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar halételek

Szerző
Budapest
Kiadó: Aranyhal Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 73 oldal
Sorozatcím: Food Time
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-9268-94-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető5
Miről ismerhető fel a friss, illetve a romlott hal?6
A halak filézése8
A halak csoportosítása8
A halételek készítése12
Levesek, hideg halételek14
Tejfölös, zöldséges halleves14
Böjti tárkonyos halleves14
Savanyú vegyes halleves15
Kecsegeleves májgaluskával16
Citromos halikraleves17
Pontyikraleves17
Pontyhalászlé18
Szegedi halászlé18
Bajai halászlé19
Halászlé régiesen20
Halászlé al-dunai módra20
Pikáns halászlé21
Pásztoros halászlé22
Fokhagymás apróhalleves22
Tejfölös, tárkonyos halleves23
Törpeharcsagulyás23
Citromos busaraguleves24
Gombás halgombócleves25
Böjti halbélleves25
Tejfölös halaprólékleves26
Révfalusi pontyleves26
Suhantott halászlé27
Halerőleves28
Halgaluska29
Pontykocsonya29
Hideg harcsa30
Halsaláta30
Halikrasaláta31
Hideg, pácolt angolna31
Pisztráng fehérborban32
Sült halételek33
Süllő palócosan33
Töltött hal böllér módra33
Dióval töltött csuka34
Süldőpontyok gombás töltelékkel35
Pontyszeletek pékmester módra36
Töltött ponty36
Szalonnás pontytej tojással37
Makói haltepertő38
Kiskőrösi paradicsomos hal38
Sajtos busa- vagy amurszelet39
Hirtelen sült petrezselymes amur39
Tepsis sült kecsege40
Szalonnába bundázott apróhal40
Sült angolna zöldborsóval41
Halszeletek hagymás káposztával42
Rakott burgonya pontyfilével42
Halszeletek rácosan43
Hortobágyi tepsis balin44
Zöldbabos, sajtos halszeletek44
Uborkás halszeletek barna vajjal45
Svábos rakott süllőszeletek46
Fokhagymás csuka gombás burgonyával46
Tepsis, szardellás csuka47
Harcsa savanyú káposztával48
Szaggatott csuka savanyú káposztával48
Tejfölös harcsa sütőben sütve49
"Sajkás" haltej50
Rozmaringos amurszelet50
Ikrapogácsa51
Keszegvagdalt52
Halpogácsa52
Angolnakolbászkák53
Sajtos haltorta53
Vagdalt ponty54
Párolt halételek55
Badacsonyi süllő mazsolával55
Csukaszeletek halászosan55
Székely tormás csuka56
Harcsaszeletek tihanyi módra57
Spékelt harcsa57
Birsalmás, savanyú káposztás halikra58
Lecsós hal pákász módra58
Zöldséges halpaprikás59
Vörösboros halszeletek haltejjel60
Savanykás hal hentes módra61
Taljános pontyszeletek61
Vízimolnár pontypaprikás62
Pontyszeletek szőlővel63
Zöldséges ponty oroszosan63
Ponty vörösboros mártásban64
Úsztatott ponty64
Pontypörkölt65
Fokhagymás keszeg66
Tejfeles-gombás kecsege66
Tormás amurfilék67
Fehérboros busa vagy amur lengyelesen68
Tejszínes gombás busa68
Busaszeletek kaprosan69
Compó fehérborral69
Angolna hordóskáposzta70
Gombás angolnapaprikás70
Sörben főtt angolna71
A halételek kiegészítői72
Köretek72
Vajas burgonya72
Burgonyapüré72
Pirított burgonya73
Tojásos burgonyapép73
Galuska74
Vajasgaluska74
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem