1.066.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú)

400 francia szó a vendégipar számára a kiejtés megjelölésével és nyelvtani magyarázattal

Szerkesztő

Kiadó: Ambrosie Kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Francia  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A francia nyelv fontosságát vendégipari szempontból fölösleges hangsúlyoznom. A világ konyhaművészetének a franciák voltak úttörői és így sok szakkifejezés francia, illetőleg annak elhonosított... Tovább

Előszó

A francia nyelv fontosságát vendégipari szempontból fölösleges hangsúlyoznom. A világ konyhaművészetének a franciák voltak úttörői és így sok szakkifejezés francia, illetőleg annak elhonosított formájában került a köztudatba és honosodott meg, nemcsak nálunk, hanem a világ valamennyi kultúr államában.
E könyv célja az, hogy a magyar konyha és ital helyes francia fordítását tegye lehetővé.
A francia nyelvtan nagyon terjedelmes, de mivel a rövidséget tűztem ki főcélul, csak azokat a szabályokat soroltam fel, melyek az étlap szempontjából okvetlen szükségesek. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú) Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú) Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú) Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú) Magyar-francia gasztronomia (rossz állapotú)

Néhány lap kissé foltos, a könyv végéről a 35-36. oldal hiányzik.

Állapot: Rossz
2.380 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba