kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Medicina Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 262 oldal |
Sorozatcím: | Diétáskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-241-772-0 |
Alapvető tudnivalók | 9 |
A betegség diétája | 9 |
Mit szabad és mit nem ajánlott fogyasztania? | 19 |
Gazdasági eszmefuttatás diétájának összeállításakor, avagy drága-e az Ön diétája? | 29 |
Tudnivalók a diétás ételek elkészítéséhez | 39 |
Az étrend megtervezése | 39 |
A nyersanyagok tisztítása | 40 |
Előkészítés | 41 |
Az étel készítése | 43 |
Befőzés | 49 |
Mintaétrendek | 52 |
Receptek | 76 |
A receptek elkészítéséhez szükséges általános tudnivalók | 76 |
Levesek | 79 |
Levesbetétek | 103 |
Előételek | 107 |
Húsételek | 113 |
Rakott, töltött ételek | 142 |
Feltétek | 156 |
Főzelékek | 162 |
Mártások | 177 |
Köretek | 183 |
Saláták | 194 |
Tészták | 206 |
Táblázatok | 225 |
A tápanyagtáblázat használata | 225 |
Tápanyagtáblázat | 225 |
Élelmianyagok ásványi alkotórészei | 238 |
Élelmianyagok konyhasótartalma g-ban | 250 |
Élelmianyagok tápanyag-összetétele | 252 |
Néhány élelmianyag tisztítási vesztesége | 255 |
A sótlanság leplezésére alkalmas fűszerek, ízesítők, élelmianyagok | 256 |
A normál nyugalmi vérnyomás szélsőértékei életkor szerint | 257 |
Irodalom | 259 |
Ételmutató | 261 |