Fülszöveg
„Camila macaronreceptjei és -töltelékei egészen eJképesztőek, ízkombinációi rendkívül kreatívak és egyediek. Ez a könyv új kaput nyit a macaronkészítők életében!"
(Nicole Borry, a Baké Toujours blog írója)
„Ez TÉNYLEG az egyetlen könyv, amire szüksége lehet az embernek macaron témakörben! Remek receptek, fantasztikus tippek és minden, amiről eddig csak álmodni mertünk. Köszönet neked, Camila, hogy megosztottad velünk tudásodat!"
(BQfb Choron. a Sweeí Mac Shop alapítója)
,Camila érthető útmutatásainak, részletes problémamegoldótipp-jeinek, ihletett ízkombinációi-nak köszönhetően már nem is olyan nagy rejtély, hogyan lehet fényképen is tökéletesen mutató macaront sütni. Ennek a könyvnek ott a helye minden hobbicukrász könyvespolcán!"
(Stefoni PollQCk. a Cupcake Project alapítója)
Sajátítsd el q színes-krémes sütifQlQtkák készítésének titkát receptről receptre!
Ha még soha nem próbálkoztál e csoda szép, ámde meglehetősen trükkös édesség elkészítésével, és akkor is, ha már van...
Tovább
Fülszöveg
„Camila macaronreceptjei és -töltelékei egészen eJképesztőek, ízkombinációi rendkívül kreatívak és egyediek. Ez a könyv új kaput nyit a macaronkészítők életében!"
(Nicole Borry, a Baké Toujours blog írója)
„Ez TÉNYLEG az egyetlen könyv, amire szüksége lehet az embernek macaron témakörben! Remek receptek, fantasztikus tippek és minden, amiről eddig csak álmodni mertünk. Köszönet neked, Camila, hogy megosztottad velünk tudásodat!"
(BQfb Choron. a Sweeí Mac Shop alapítója)
,Camila érthető útmutatásainak, részletes problémamegoldótipp-jeinek, ihletett ízkombinációi-nak köszönhetően már nem is olyan nagy rejtély, hogyan lehet fényképen is tökéletesen mutató macaront sütni. Ennek a könyvnek ott a helye minden hobbicukrász könyvespolcán!"
(Stefoni PollQCk. a Cupcake Project alapítója)
Sajátítsd el q színes-krémes sütifQlQtkák készítésének titkát receptről receptre!
Ha még soha nem próbálkoztál e csoda szép, ámde meglehetősen trükkös édesség elkészítésével, és akkor is, ha már van benne némi tapasztalatod, ennek a szakácskönyvnek ott a helye a konyhádban! Camila Hurst macaronmester lépésről lépésre vezet végig a macaronkészítés folyamatán. A részletes, fényképes útmutató segítségével megtanulhatod, hogyan készíts tökéletes habcsókkorongot, ráadásul Camila megosztja veled azt a rengeteg tapasztalatot is, amelyet többévnyi intenzív macaronsütés során szerzett. A szerző külön fejezetet szentel a héjak díszítésének, a megfelelő alapanyagok és eszközök beszerzésének, valamint a jellemző hibák elhárításának is.
Friss tudásodat 10 különböző ízű héj és 40 ínycsiklandó töltelék receptjével csiszolhatod, hogy mindenkit lenyűgözz macaronjaiddal. Olyan elképesztő kreációk várnak rád, mint a
Fekete szezámmagos-matcha teás macaron
„Chilis forró csoki" macaron
• Tengeri sós karamellás macaron
• Fahéjas cukros macaron
• „Szülinapi torta" macaron
• Pisztáciás macaron
A világos utasításokat tartalmazó Macaroniskola a tudás és az ínycsiklandó receptek kincsekkel teli tárháza, amely végigkísér a mesteri macaronokhoz vezető úton.
CQITIÍIq Hurst a Fantasztikus krémes cupcake-ek írója és a népszerű gasztroblog, a Pie and Tacos szerzője. Munkái szerepeltek a The Washington Post kulináris rovatában, a Simply Saratoga magazinban, a One Green Planet és a feedfeed oldalakon is. A brazil származású macaronmester Floridában él férjével és fiával.
Vissza