A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Macaron mesterfokon

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 263 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 25 cm
ISBN: 978-963-582-451-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. Egy kivehető melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


i'ii.lud': if ^ ^
riERME
M AC ARON
MESTERFOKON
Franciaország leghíresebb cukrászmestere, Pierre Hermé ^ macaronoknak szentelt könyvéből mindent megtudhatunk ^ az egyik legkedveltebb francia desszert elkészítéséről. ¦ ^^' A klasszikus receptek mellett a „cukrászat Picassójának" tartott szerző mesteri kreációi, egyedi ízkombinációi -mint a mogyoróolaj és zöld spárga, eper és wasabi, mandarin ^ és olívaolaj - is helyet kapnak a gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben. A kötet valóságos világ körüli utazásra hív: a receptekben és leírásokban megjelenik a szicíliai citrom zamata, a tahiti vanília, a réunioni kávé különleges íze, a japán cseresznyefák illata.
A különleges receptek mellett Pierre Hermé az alapanyagok és az ízvilág kiválasztásának szempontjait, személyes ihlet- , forrásait is megosztja velünk, és lépésről lépésre bemutatja : a mennyei macaronok - avagy ahogy a szerző fogalmaz, „néhány aramm boldogság" - elkészítésének technikáját.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Pierre Hermé

Pierre Hermé műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pierre Hermé könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem