Fülszöveg
maapafoz
A gasztronóm^^ll^i^i^készítésénél a kísérletezés, a merészség, az innováció, i^^^^^^^^^ívás, a büszkeség, a külsőségek kerülnek előtérbe. alapanyagok, tálalás, kiszolgálás mind ennek vannak e^^'i^^fí^^^g a nő a főztjén keresztül táplálni akar, addig a férfi azt ^^i'^fegríí^tatni, hogy ő mit tud. A női gondoskodás magát az életet teszi lehetővé, a férfias gondoskodás az önálló életet. A férfi ezzel a gesztussal a tapasztalatátadást hangsúlyozza: nézd, én tudom, hogy kell ezt csinálni és most megmutatom neked is! A felnőttségre, önállóságra, szabadságra készít fel.
Bedő Imre
A Hospely család a lelke és motorja itt mindennek. Nincs nap, amikor ne látnánk a család valamelf^tagját, amint éppen a kiskertet rendezgeti vagy a vendégekkel vált pár kedves szót. Állandó az odafigyelés a helyre, a működésre. Ennek és a gyönyörű természeti környezetnek, a Fertő-tó közvetlen szomszédságának is köszönhető, hogy itt a Fertő-Hanság Nemzeti Park szívében évtizedek óta tudja fogadni a...
Tovább
Fülszöveg
maapafoz
A gasztronóm^^ll^i^i^készítésénél a kísérletezés, a merészség, az innováció, i^^^^^^^^^ívás, a büszkeség, a külsőségek kerülnek előtérbe. alapanyagok, tálalás, kiszolgálás mind ennek vannak e^^'i^^fí^^^g a nő a főztjén keresztül táplálni akar, addig a férfi azt ^^i'^fegríí^tatni, hogy ő mit tud. A női gondoskodás magát az életet teszi lehetővé, a férfias gondoskodás az önálló életet. A férfi ezzel a gesztussal a tapasztalatátadást hangsúlyozza: nézd, én tudom, hogy kell ezt csinálni és most megmutatom neked is! A felnőttségre, önállóságra, szabadságra készít fel.
Bedő Imre
A Hospely család a lelke és motorja itt mindennek. Nincs nap, amikor ne látnánk a család valamelf^tagját, amint éppen a kiskertet rendezgeti vagy a vendégekkel vált pár kedves szót. Állandó az odafigyelés a helyre, a működésre. Ennek és a gyönyörű természeti környezetnek, a Fertő-tó közvetlen szomszédságának is köszönhető, hogy itt a Fertő-Hanság Nemzeti Park szívében évtizedek óta tudja fogadni a pihenni és sportolni vágyókat.
Pintér Szabolcs
Szeretem, hogy csak kimegyek a helyi piacra, és veszek olyan zöldséget vagy gyümölcsöt, ami helyben termett, és beszélek azzal az emberrel, aki elültette, öntözte és nevelgette. Akkor is kapcsolatba kerülök a tájjal, ha csak egy almát eszek - mondhatjuk azt is, hogy teljesen eggyé válok a környezetemmel. A félig mediterrán! éghajlat nagyban hozzájárul ahhoz, hogy itt a gyümölcsöt tfiindig édesek legyenek.
Tislér Diána
Vissza