1.067.308

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

L'Univers du Pain

Histoire, Composition, Recettes

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Berlin
Kiadó: Feierabend Verlag OHG
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Francia  
Méret: 29 cm x 24 cm
ISBN: 3-89985-107-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Rendu banal par sa présence quotidienne sur les tables du monde entier, le pain révele des horizons nouveaux des lors qu'on se penche sur sa véritable nature. Oui ne s'est jamais interrogé sur l'origine du bagel, la composition du levain, la fabrication du knackebrot ou la préparation maison d'un pain complet ? Découvrez ici l'histoire de cet aliment aux multiples facettes, ses déclinaisons internationales, la diversité des céréales, des farines ainsi que leurs particularités. Plus qu'un livre de cuisine, L'Univers du pain offre, outre une grande variété de recettes a réaliser avec la pâte a pain, un moment de lecture instructif, plaisamment ponctué d'anecdotes.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
L'Univers du Pain L'Univers du Pain L'Univers du Pain L'Univers du Pain L'Univers du Pain
Állapot:
6.600 ,-Ft
33 pont kapható
Kosárba