Fülszöveg
Nos, Hölgyeim és Uraim, mindenek előtt szögezzük le; nem csak elvitelre! Egy jó könyv, egy jó hely, jó időtöltés - mondjuk főzőcskézés - és egy jó étel.
Ez a könyv azért jött létre, hogy a hazai és külföldi közönségnek egyaránt bepillantást nyújtson a Közép-Európa centrumának tartott Budapest gasztronómiai élvezeteibe. Rátalálhassunk azokra a helyekre, ahol elidőzhetünk, és varázslatos pillanatokat élhetünk át. Ha mindez még nem lenne elég, akkor itt az alkalom, hogy hazavihessük magunkkal a pompás étkek receptjeit és a belső tér emlékképeit.
Ez a könyv egy kalauz az ízek és éttermek világába, ahol hasznos térképek segítségével rátalálhatunk azokra a helyekre, ahol meglephetjük párunkat, meghitt pillanatokban lehet részünk, és áldozhatunk a gasztronómiai élvezet oltárán.
Ez a könyv egy interior design könyv és egy szakácskönyv találkozása. Ami nem is oly meglepő, ha figyelembe vesszük hogy egy jó étterem nem létezhet megfelelő hangulatú belső tér nélkül és egy jó recept nem...
Tovább
Fülszöveg
Nos, Hölgyeim és Uraim, mindenek előtt szögezzük le; nem csak elvitelre! Egy jó könyv, egy jó hely, jó időtöltés - mondjuk főzőcskézés - és egy jó étel.
Ez a könyv azért jött létre, hogy a hazai és külföldi közönségnek egyaránt bepillantást nyújtson a Közép-Európa centrumának tartott Budapest gasztronómiai élvezeteibe. Rátalálhassunk azokra a helyekre, ahol elidőzhetünk, és varázslatos pillanatokat élhetünk át. Ha mindez még nem lenne elég, akkor itt az alkalom, hogy hazavihessük magunkkal a pompás étkek receptjeit és a belső tér emlékképeit.
Ez a könyv egy kalauz az ízek és éttermek világába, ahol hasznos térképek segítségével rátalálhatunk azokra a helyekre, ahol meglephetjük párunkat, meghitt pillanatokban lehet részünk, és áldozhatunk a gasztronómiai élvezet oltárán.
Ez a könyv egy interior design könyv és egy szakácskönyv találkozása. Ami nem is oly meglepő, ha figyelembe vesszük hogy egy jó étterem nem létezhet megfelelő hangulatú belső tér nélkül és egy jó recept nem állja meg a helyét egy kívánatos tálalás nélkül.
Ez a könyv a szépérzéknek és a gyomornak szól, ezt jól illusztrálják a szépen megkomponált fotók, a különleges étkek, maguktól a szakavatottaktól. Az elgondolás a modern kultúra kényelmének elvéből jött létre, hogy a kellemest a hasznossal kössük össze.
Apollón és Dionüszosz találkozása, ahol Apollón a művészet és a szépérzék megtestesítője. Itt a design, a tér, az étterem belsőépítészeti megoldásait képviseli, míg Dionüszosz az íncsiklandó ételek és ragyogó borok élvezetének megtestesítője.
Ezek után mi mást mondhatnánk, mint hogy foglaljanak helyet és jó étvágyat!
Vissza