1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Leves minden napra

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 119 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-310-614-3
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szivünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggel egy kiadós levessel
indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszát éli, és az egyik legfontosabb
ételünk lett.
A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol jól megfér egymással az ázsiai konyha az európaival, vagy éppen a dél-amerikaival A sok érdekes - már szinte bárhol beszerezhető - új alapanyag mellett a régi, megszokott hozzávalókból is könnyen készíthetünk valami egészen újszerű, izgalmas levest. Persze az sem utolsó szempont, hogy
A szerző negyven kedvenc levesét válogatta össze, évszakok szerinti elosztásban. Egy gazdag, jó leves tökéletes hétköznapi ebéd, de kitűnő vacsora is lehet egy fárasztó nap után.
ez a fogás olcsó és egészséges.
Fűszeres Eszter gasztronómiai újságíró, a Fűszer és lélek blog és a megegyező című szakácskönyv szerzője. Budapesten és Tokaj-Hegyalján él férjével és két... Tovább

Fülszöveg


A leves igazi házias fogás, amibe belefőzzük szivünket-lelkünket. Pár évtizede gyakran megesett, hogy reggel egy kiadós levessel
indították a napot. Később veszített a népszerűségéből, de manapság újra a reneszánszát éli, és az egyik legfontosabb
ételünk lett.
A világ nagyvárosaiban sorra nyílnak a levesező kis éttermek, ahol jól megfér egymással az ázsiai konyha az európaival, vagy éppen a dél-amerikaival A sok érdekes - már szinte bárhol beszerezhető - új alapanyag mellett a régi, megszokott hozzávalókból is könnyen készíthetünk valami egészen újszerű, izgalmas levest. Persze az sem utolsó szempont, hogy
A szerző negyven kedvenc levesét válogatta össze, évszakok szerinti elosztásban. Egy gazdag, jó leves tökéletes hétköznapi ebéd, de kitűnő vacsora is lehet egy fárasztó nap után.
ez a fogás olcsó és egészséges.
Fűszeres Eszter gasztronómiai újságíró, a Fűszer és lélek blog és a megegyező című szakácskönyv szerzője. Budapesten és Tokaj-Hegyalján él férjével és két gyermekével. Receptjeit - és a családi történetekkel, hagyományokkal teli írásait - több ezren követik napról napra. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem